Inspektor Max

32%
Inspektor Max
Plakát traileru

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)





Pas
Pas
6 225 bodů
0
První díl opravdu "nevšední" zážitek ! Tohle se jen tak nepodaří. Dát dohromady dementního scénaristu,autistického režiséra a vypelichaného playboye je počinem hodným Zlaté maliny, která je navíc odporně kyselá.Naprosto infantilní ztvárnění krimi dramatu do kterého se tupé gagy navíc hodí jako súl na rány diváka , který omylem a snad v dobré víře usedl ke sledovaní této zrůdnosti.Nikdy víc ani omylem!!!
M.Rejčová
M.Rejčová
216 bodů
3
Tak upřímně - koukat se na to dá tak třeba při vaření, při žehlení už ne. Dala jsem tomu šanci během tří dílů, při představě, že je jich ještě dalších asi deset, jdou na mě mrákoty. Na to se v té televizi nechá najít mnohem víc lepších věcí.

Dodatečné informace

Původní název:
Inspektor Max (více)
  • Slovensko Inspektor Max
  • Slovensko Inšpektor Max
Premiéra v ČR:
2. 5. 2018
Země původu:
Slovensko, Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup