Mimi šéf

61%
Mimi šéf

Režisér filmu Madagaskar Tom McGrath vás zve na animovanou komedii Mimi šéf, v které se seznámíte s hodně zvláštním batoletem. Nosí totiž elegantní oblek s kravatou, mluví hlubokým hlasem a nemístně vtipkuje. A taky se chová jako tajný agent. Toho si všimne jeho starší bratr Tim, který z jeho příchodu do rodiny zrovna velkou radost nemá. Doteď byl jedináčkem, který měl veškerou rodičovskou lásku, a to mu skvěle vyhovovalo. Navíc se zdá, že rodiče si ničeho podivného na novém přírůstku nevšímají. A tak se Tim snaží novému sourozenci podívat na zoubek. Tedy pokud už nějaký má. Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. A jak to dopadne? Na to si musíte počkat do kina. (Cinemart)




Recenze: Mimi šéf

Kinobox.cz
40%

Film má docela hezkou výtvarnou stylizaci a párkrát jsem se uchechtl nějakému dospěláckému vtipu. Ale obávám se, že tvůrci chtěli divákům kromě bláznivých pestrobarevných akčních scén a dvouvteřinových gagů nabídnout také něco výrazně hlubšího (například ve stylu V hlavě), což se jim vůbec nepovedlo.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6
Mimi šéf je pro mne docela překvapení. Neviděl jsem jediný trailer a nepřečetl žádný článek,nebo recenzi o tomto filmu,takže jsem před shlédnutím vůbec netušil do čeho jdu. Jenom podle názvu jsem tipoval,že nejspíš půjde o kýčovitou podívanou mířenou na ty úplně nejmladší,ale můj úsudek byl chybný. Mimi šéf je celkem příjemný animovaný rodinný film plný odkazů na různé filmy a povedeného humoru. Příběh je originální a animace opět skvělá. Své fanoušky si film lehce najde a dvojka už nejspíš klepe na dveře.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Ten film je divný. Jeho ústřední metafora pro svou překombinovanost nefunguje, jeho poselství je pochybné (hezky zní, ale je nereálné) a předně tu je málo humoru nejen povedeného, ale humoru obecně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Na plnou palbu to sice není, ale po dlouhé době zase animák, který umí pobavit, pohladit po duši a nenápadně odcitovat pár filmových odkazů.


Dodatečné informace

Původní název:
The Boss Baby (více)
  • USA Mimi šéf
  • USA The Boss Baby
Premiéra v ČR:
20. 4. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
125 mil. USD
Tržby:
527,97 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mimi šéf je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Mimi šéf


Podobné


Powered byJustWatch