KISS

74%
KISS

Jedné bláznivé noci v Las Vegas, na střeše Hard Rock Hotelu, přistála helikoptéra s kapelou KISS, která město zabrala pro své legendární show. Nyní, pouze v jeden večer. 25. řijna, máš možnost i TY tuhle show zažít v některém ze sta kin v ČR. Zažiješ pověstné výbuchy ohňů, potoky krve a uši drásající zvuk KISS. To vše s detaily, které můžeš vidět jenom v kině.

Nenech si ujít tohle unikátní představení! Přidej se ke svým přátelům z KISS ARMY v celé ČR, zazpívej si hity jako "Rock & Roll All Nite" a klidně si ve svém kině zatancuj.

Zažij KISS ROCKS VEGAS. (Atlantis)

 

 




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Kiss se pro mne za ta léta stali takovou rockovou klasikou. Přesně vím co mám od nich očekávat a také přesně vím co od nich nakonec dostanu. Tento záznam pro mne tedy není žádným překvapením. Jak show,tak výběr písní se v posledních letech skoro vůbec nemění( zda je to škoda musí každý posoudit sám). Jelikož jsem viděl koncert na bluray,tak musím vyzdvihnout kvalitu obrazu - ta byla skvělá,ale kvalita zvuku už trochu zadrhávala. Koncert navíc mohl být celý a né tak nesmyslně zkrácený.Klukům už to navíc nezpívá,tak jak kdysi,ale co bych za ty léta také mohl čekat.

Dodatečné informace

Původní název:
Kiss Rocks Vegas (více)
  • USA KISS
  • USA Kiss Rocks Vegas
Premiéra v ČR:
25. 10. 2016
Distributor:
Atlantis
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch