Kidnap

59%
Kidnap

Neznámý muž unese ženě (Halle Berry) syna před očima. Ta nasedne do auta a je odhodlána udělat vše, aby ho získala zpět.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Halle Berry si podobnou roli střihla už v tísňové lince,takže si zde už počínala jako zkušená harcovnice. Od chvíle kdy dojde k únosu se snímek promění ve vysokorychlostní podívanou,která je plná adrenalinu,odhodlání a napětí. Jasně snímek je plný klišé,hlavní hrdinka se občas chová až příliš naivně a honička mohla být ukončená již po pár minutách. Finále je až příliš přepálené a ničím nepřekvapí. Přesto to díky dobré Berry je snímek velmi podařenou podívanou. Sám si jen těžko dovedu představit jak bych se zachoval v její situaci.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Béčkový thriller, který pobaví několika nelogičnostma, na druhou stranu se mu nedá upřít pár hutných scén. Navíc Halle Berry ty role odhodlaných žen v nesnázích docela sedí.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Nesnášim, když se postavy ve filmu chovaj debilně a celé se to přitom bere vážně. Něco takového mě dokáže jen vytočit a když jsem u filmu nasranej, tak se to promítne do hodnocení. Ta posraná matka měla tolik možností k zastavení automobilový honičky. Mohla ťuknou do zadku auta únosců a vykolejit ho. Mohla na stanici ukrást tý policajtce mobil, aby pak mohla být s policií v kontaktu. Mohla napálit do únosce s autem, když se po ní rozeběhl s nožem. Ta píča místo toho couvala. Co by tak ti únosci mohli jejímu dítěti udělat? Všechno to bylo jasné blafování, což nám pak film i sám potvrdil. Únosci potřebovali peníze, né dítě - tudíž nebyl jediný důvod k tomu mu ubližovat a to ta matka měla vydedukovat už na začátku filmu. Matka, se kterou máme sympatizovat, protože je to prostě matka a má ráda svého syna, protože je matka. Bylo mi jedno, co se stabe s matkou stejně, jako co se stane s jejím posraným synem. Když byla tak blbá, že se sama opakovaně stavěla do nevýhody (Nechala v domě únosců upilovanou brokovnici na lince, aby si jí mohli vzít. Nemohla tu brokovnici zahodit venku, nebo jí dát někam do šuplíku.), tak jsem spíš fandil únoscům. Čiré zrno podprůměrna.


Dodatečné informace

Původní název:
Kidnap (více)
  • USA Kidnap
Země původu:
USA
Rozpočet:
21 mil. USD
Tržby:
30,72 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kidnap je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch