Santa je pořád úchyl

52%
Santa je pořád úchyl

Pokračování divácky úspěšné, vánočně nekorektní komedie. Billy Bob Thornton je zpět v jedné ze svých nejlepších filmových rolí. 

Odpudivě neodolatelný kasař Willie je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. Znovu tedy obléká santovský oblek a neochotně spojí síly s bývalým parťákem Markusem, aby na Vánoce vykradli centrálu určitě zkorumpované chicagské charity. (Bioscop)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Pokračování sešité hodně horkou jehlou. Nemyslím si,že zrovna tohle je film,který si zasloužil pokračování. Billy Bob Thornton zde hraje svou klasiku (čti nepříjemného ožralu)a já se teda moc nepobavil. Druhý díl mu k ruce přihodil nějaké nové postavy (jeho matka) ale na výsledku se to moc dobře nepodepsalo. Doufám,že tímto dílem tahle Santovská série končí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Úplně to samé, relativně neurážejícím způsobem. To rozboření principu rodinné pospolitosti je sympatické, je to odvážnější než cokoliv v jedničce, škoda, že si to netrouflo být i tvrdší v tomhle ohledu a tenhle odvážný motiv, který je víc než nějaké fuckování, tak trochu vyšumí. (Je potřeba se nějak překlenout přes polopaticky střih, který likviduje dialogy - dlouho jsem neviděl v hollywoodské produkci tak špatné řemeslo.)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Přijít po 13 letech s pokračováním, které vlastně popírá to hlavní z jedničky, to nebyl nejlepší nápad. Zase vidíme Willyho jak chlastá, nadává a je "nucen vzít" práci Santy. A zase u toho nesmí chybět prostoduchý Thurman Merman, a Willovi dojde, jak je důležité mít rodinu a někoho blízkého...Chvilkama mi to prostě nepřišlo jako pokračování, ale jako nepovedený remake se stejnými herci.

Dodatečné informace

Původní název:
Bad Santa 2 (více)
  • USA Santa je pořád úchyl
  • USA Bad Santa 2
  • USA Santa je úchyl 2
Premiéra v ČR:
1. 12. 2016
Distributor:
Bioscop
Země původu:
USA
Rozpočet:
26 mil. USD
Tržby:
24,08 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Santa je pořád úchyl je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Santa je pořád úchyl


Powered byJustWatch