Loupež ve velkém stylu

73%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Nedávno nám staříci zapařili ve Vegas a letos pro změnu vykradli banku. Zábava je to i tentokrát parádní. Příběh snímku je sám o sobě zajímavý a poukazuje na fakt s kterým se musi denně potýkat důchodci po celém světě. Loupež ve velkém stylu se po celou dobu nese v příjemném a uvolněném stylu čemuž dopomáhá i dobře zvolený hudební podmaz. Chvílemi jsme měl pocit jako by mne film vrátil do 90 let. Všemu vládlo pevnou rukou zkušené herecké trio a Christopher Lloyd jenž byl v roli pomateného starce geniální. Také jsme vůbec netušil jak je Zach Braff dobry režisér. Po celou dobu drží film pevně v rukou a velmi dobře mamíchal mix komedie - akce - napětí. Od první do poslední minuty jsem se dobře bavil a rád si projekci tohoto snímku zopakuji.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Tohle se úplně nepovedlo:( Přes skvělé herecké obsazení vznikl škvár hodný nedělního odpoledne s dětmi, ale dospělý musí mít hodně přimhouřené oči, aby to dokoukal. Jediné, na co se dá dívat je, jak partička důchodců doběhne FBI, ale při bližším prozkoumání... Jedou bez masek autobusem ve městě plného kamer a ok. Jedou tam busem, který dojede zpátky na pouť .. ok asi vystoupili a předtím se napili nápoje neviditelnosti a další nesmysly. Za mě ne a to ani kvůli pánům hercům, kterých si vážím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Chybí tomu hlášky a fakt vtipné situace. Kluci si na stará kolena na place možná fain zablbli, ale na plátno se otiskla jen dost křečovitá snaha o důchodcovskou buddy komedii.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Herec Zach Braff se především proslavil hlavní roli v seriálu Scrubs: Doktůrci, Postupně se ale vydal na dráhu režiséra a nyní se rozhodl natočit remake filmu z roku 1979. S Morganem Freemanem, Michaelem Cainem a Alanem Arkinem. Tato komedie skvěle funguje co se týče hlavní trojice, která je prostě herecky výborná. Freeman a Caine spolu mají při této šesté spolupráci zase skvělou chemii a Arkin k nim geniálně ladí. Potěší i Christopher Lloyd v menší roli. Plán loupeže ale není dost velkou dobu dostatečně zajímavý, než se dočkáme velkého vysvětlování. Celkem fajn solidní komedie se zábavnými prvky, ale nic extra.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Párkrát jsem se pousmál, jelikož sem tam se to trio staříků projevilo fakt absurdně, což to mě pobavilo. Takový Shane Black by z toho ale vytřískal mnohem víc. Je to dobrá jednohubka, ale furt jednohubka - takže 2/5.
avenis
avenis
8 145 bodů
9
Velký obdiv zaslouží hlavní představitelé už za ten výkon, když jim bylo všem 80+. Ale oni nejen hráli, oni hráli výborně. Skvěle napsaný scénář a profesiálně odvedené všechny práce. A především, navzdory těžce gerontnímu námětu, je to zábavné a v podstatě naději dodávající, protože každého jednou čeká stáří, nemoci a bolest. Dokud to však půjde, je třeba brát věci zlehka a s humorem.
cjmafia
4 387 bodů
6
Příjemná komedie, to sice ano, ale neubráním se pocitu, že pokud máme k dispozici tolik skvělých herců, dalo se z toho vytřískat mnohem víc. Nicméně mi těch 96 minut uteklo jako voda a nejvíc mě pobavila krádež v supermarketu :-)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Film krásně ukazuje, jak systém se staršími lidmi absolutně vyj**ává. Smutné na tom je to, že až na tu banku je ten film svým způsobem absolutně reálný. A když už jsme u té banky, tak se mi hodně líbí, že je to promyšlené a neobsahuje to nějaké šílené ptákoviny.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Příběhů, které ukazují staré lidi jinak, než rozežrané revmatem a rakovinou, slintající v útulku, je stále hodně málo. A přitom je jich tolik zapotřebí. A tahle komedie není ani tak o nějaké bance, ale o třech starých mužích, kteří nehodili flintu do žita. Takže pokud čekáte nějaký superrafinovaný plán a senzační podívanou, budete nejspíš zklamaní. Dostanete totiž jen herecký koncert 3 klasiků. "Jenom" to, nic víc.
FiL44
FiL44
2 649 bodů
6
Už mě přestávají bavit filmy, kde se vezme parta slavných důchodců a snaží se si ten život ještě naposledy užít. Všechno jsou to strašně charismatičtí pánové, ale film je tak mdlý, že si nepamatuji ani jednu věc. Jako jednohubka dobré, ale nechápu na koho byl tento film zacílen