Lucie: Příběh jedný kapely

65%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Abych řek pravdu, nic novýho jsem se z toho dokumentu nedozvěděl. Čtyři víceméně sympatický chlápci středního věku, víceméně macha vypráví příběh o svý kapele. Muziku jsem od nich poslouchal, některý písně mi přijdou hodně geniální, ale dokument to geniální moc není. Je tam spousta vaty, místy je to celkem nuda, ve srovnání s dokumenty zahraničními, třeba o Abbě je to trochu škoda.
tedoun
tedoun
923 bodů
8.5
Proč jen 64 nebo 65 procent??? mně se to upřimně moc moc líbilo dokonce uvažují o nákupu Bluray disku. Krásný příběh o kapele, který jsem já s nimi vyrostl. Příjemná a samozřejmě zábavná ukážka úspěchu české verze Guns and Roses. Komu se to nelíbilo se naprosto divím
perfekta
546 bodů
9
Průřez uplynulými 30 lety známé české kapely Lucie. Spousta nezveřejněných či málo známých ukázek z jejich činnosti. Známé i méně známé skladby. Nové skutečnosti, portréty čtyř členů kapely. Zajímavé, téměř zapomenuté záběry nás vrátí do minulosti a potěší.
paniks
319 bodů
6.5
Dokumentární příběh uplynulých 30 let kapely. Cesta časem legendy přiblíží i čtyři životy členů. Obsahuje i dosud nezveřejněné záběry pořízené samotnými členy kapely, cesta vzhůru, krize, skandály i zpovědi. Film naváže i na velké koncerty k 30. narozeninám.
theotheodor
91 bodů
5.5
Na to, co se odehrálo kolem Lucie je to dokument na objednávku. Pěkně, opatrně, aby se nic nestalo, aby všichni byli spokojeni. Kde jsou momenty, že je daly dohromady jen peníze a koncert pro PPF na hradě za ....? Kde jsou ty skutečné popisy rozpadu, emoce. Kde je to čistě formání slblížení? Ale pak by jistě nedali souhlas k odvysílání...tak to je a pak vzniknejen to, že záběry do minulosti potěší.
  • záběry do minulosti a info
  • po povrchu, opatrně, žádný rock'n ŕoll
mevik
mevik
86 bodů
8.5
Dokument o předchozích 30 letech kapely, přiblíží i životy jednotlivých členů. Obsahuje i dosud nezveřejněné záběry pořízené samotnými členy kapely, cesta vzhůru, krize, skandály i zpovědi. Nové záběry, nové informace, naváže i na velké koncerty k 30. narozeninám kapely.
Adél
80 bodů
7.5
Jsem fanoušek Lucie a mě film velice bavil. Bylo to vtipné a taky se člověk dozvěděl spoustu věcí, co by se jen tak nedozvěděli. Bylo zde vidět, jakými životními etapami členové kapely prošly, a tak pro fandy Lucie, je to aspoň dle mého názoru super film.
veronika-novotna
67 bodů
8.5
Ke kapele Lucie mám vztah už od střední školy. V té době kapela chrlila jednu pecku za druhou. I když jejich aktivita jednu dobu upadla, ukázali, že jsou to stále borci. Každý, kdo na film půjde, musí být spokojen. Nové záběry, nové informace a příběhy o členech v jakési ucelené formě.
K.Ondrej
40 bodů
7.5
LUCIE je top česká kapela, moje oblíbená. Občas chodím na jejich koncerty a jejich písničky patří mezi naše špičky.Tento dokument jsem si užil. Mám radost, že hudební dokumenty se hrají i v kinech. Sice o "příběhu kapely" se nevypráví, ale jinak je se mi dokument líbil.