Blair Witch: 20 let poté

43%
Blair Witch: 20 let poté

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Tak si říkám jestli už za ty léta nenastal čas nechat tuhle čarodějnici odpočívat v pokoji. Vždyť to co bylo před dvaceti lety kultovní záležitostí dnes už fungovat nemusí. Roztřesená kamera tomuhle filmu nijak zvlášť nepomáhá a akorát to kazí dojem z filmu. Před dvaceti lety byl kolem Blair Witch obrovský boom a lidi hltali tuhle real nahrávku a i dnes patří mezi top záležitosti. Na tenhle díl si za pár chvil už nikdo ani nevzpomene.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Intenzivní část v chajdě by mě málem donutila zapomenout, jak zbytečný ten film je. Kdyby neexistovala jednička, bylo by to ok, ale nevím, jestli v tomhle případě respektuju prakticky rekapitulaci toho samého, jen bez potěchy z nového.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Postavičky ze dřeva. Ček. Kupky kamínků. Ček. Bloudění v kruhu. Ček. Je tady prostě všechno, co v jedničce a navrch Wingard přidává víc postav a víc kamer ve větším rozlišení. Hutné finále si sice nezadá s tím kultovním, do té doby jde ale o zbytečný remake, který asi měl být sequelem.


Dodatečné informace

Původní název:
Blair Witch (více)
  • USA Blair Witch: 20 let poté
  • USA Blair Witch
  • USA The Woods
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění