Matky na tahu

70%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Matky na tahu jsou hodně dobrá komedie což jsem ani nečekal vzhledem k tomu,že primární cílovou skupinou toho filmu jsou právě ženy. Mila Kunis je krásná a celý film si doslova podmanila pro sebe. Po celý film jsem se dobře bavil a dokázal jsem se dokonce vžít do těch všedních strastí matek. Rád si v budoucnu tento kousek pustím znovu a už se těším na pokračování.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Podívat se na to dá, ale nechybí klasické předvídatelné prvky, jasně se rýsující konec.. na komedii nepříliš vtipných scén. Směs zoufalých manželek a americké komedie dneška mě moc neoslovila. Podíval jsem se na to bez vážné újmě na psychické pohodě, ale americké komedie současných let zase na nějakou dobu vynechám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Skupinka ženských, která se rozhodne změnit svůj rodinný život, což vytváří strašnou spoustu humorných situací. Je to fakt fain, že se točí i tyhle parádní oddechovky pro nenáročné diváky a divačky..Jeden z nejzbytečnějších filmů posledních měsíců.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Viděl jsem vlastně velkou náhodou a čekal jsem to upřímně mnohem horší. Nakonec se ale tahle parta ukázala jako solidní zábavná jednotka s několika opravdu povedenými žertíky. Mila Kunis je skvělá a zábavná a jako jednohubka na jedno sobotní zasmání u vínka s polovičkou dobrá podívaná.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jako komedie je to celkem průměrné, i filmařsky slušná průměrná práce (až na pár (doslova) zpomalených scén (třeba v obchoďáku), ty si budu dlouho pamatovat), ale někomu kdo má dvě děti a podobné životní situace, tak to bude notovat, takže hvězdička navíc spíše za to. 68%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Musím uznat, že je to velmi povedená komedie. Sice se do světa a myšlenek matek jako muž nemůžu vůbec vcítit, takže mi je jasné že to nemusím prožívat tak moc jako právě matky, které se třeba v podobných situacích nacházejí, i přesto musím uznat že od začátku do konce jsem se bavil.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Tenhle film o matkách, které se zvysoka vykašlou na všechny zavedené "stepfordské" konvence ohledně toho, jak se má matka průměrného školáka chovat, mě fakt bavil (no tak jasně, jsem cílovka a chtěla bych mít takové kamarádky, se kterými bychom se utvrzovaly v tom, že si děcka můžou udělat snídani a svačinu samy a že fakt nehodláme péct další nesmysl na nejbližší besídku :-)). Mila Kunis v hlavní roli pro mě byla překvapivě uvěřitelná a přesně jí to sedělo, stejně jako Christině Applegate, která se z pohledné slepice z Ženatý se závazky krásně přetvořila v dospělejší vystajlovanější a záludnější sketu v čele rodičovské rady.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8.5
Výborný film - bavil jsem se od začátku do konce! Musím doporučit také mužům - není to rozhodně film jen pro ženy (jak by se třeba mohlo z traileru znát). Hodně vtipných scén a hlášek. Zdaleka jsem ještě neviděl všechny filmy s Milou Kunis, ale tahle role jí výborně sedla, velmi dobře se jí zhostila. Opravdu nemám nic, co bych mohl vytknout - dobrý námět, scénář, výborný výběr hudby, skvělá režie, dobře propracované i vedlejší role.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Jedna z nejlepších komedií. O vtipné scény není nouze. Řekla bych, že je to film ze života. Každá matka to má se svými dětmi těžké, takže pod mne zaslouží každá veliké uznání! Na tento film jsem se také podívala kvůli Mile Kunis, protože to je jedna z mých nejoblíbenějších hereček.
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Užasný film vážně bavila jsem se po celou dobu :D :D :d