Než jsem tě poznala

80%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Než jsem tě poznala se u mne řadí po bok PS: Miluji tě. Na jedné straně ten film miluji, ale na té druhé straně ho nenávidím. Moc jsem si přál, aby snímek dopadl se šťastným koncem a ono nic. Každopádně je snímek velmi dobře natočený, má příjemný casting, hezkou kameru, silný příběh s poselstvím a vynikající soundtrack.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Velmi jímavý příběh, doplněný dobře zvolenou hudbou. Přest, že se jedná o Americký snímek, naleznete v něm jen málo klišé. Hlavní hrdinka je sice trošku střeštěná, ale v tomto případě to působí přirozeně a filmu to pomohlo. Příběh má hloubku. A jak tomu bývá u většiny dobrých filmů tohoto žánru.. happyendu se nedočkáte..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Je to zase jako přes kopírák, a ikdyž je Daenerys správně šáhlá, tak tady prostě oproti jiným ubuleným teen romantikám žádná přidaná hodnota není. OST mi celkem sedlo.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Film Než jsem tě poznala je dobře obsazený, výtvarně zajímavý a profesionálně kvalitně natočený film, který je dobrým důkazem toho, že i červená knihovna se dá natočit se ctí a divák se přitom nemusí odbouchnout. Počítejte se sladkobolným příběhem míchající Pygmalion G.B.Shawa a nenaplněnou lásku z čehokoli od Shakespeara. Je to otřepané? Ale ano, jistě, ale je to už po tisíce let stejné. Tohle je ok.
lamps
lamps
15 150 bodů
8
Hezké. Oproti nedotknutelným Nedotknutelným trochu moc přeslazené a americky infantilní, s jednoznačným průběhem a závěrem přizpůsobeným populárnímu romantickému trendu (kdy už se tvůrci konečně oprostí od potřeby "prohlubovat" emocionálně působivé chvilky rádoby dojemnými songy), ale jinak strašně milý a sympatický film o tom, že druhým je potřeba pomáhat, i když si o to nahlas neřeknou. Pocitově vyvážené, od příjemného humoru a ironie až k depresi plynoucí z bezvýchodné životní situace, vyjma posledních minut plynule odvyprávěné a celkově povzbuzující - především díky božské Emilii Clarke, z níž se klube charakterní osobnost schopná rozzářit pouhou přítomností a úsměvem každou scénu.... Rachel McAdams tímto dostala vážného (ale vítaného) konkurenta :-)
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
7
Moc příjemný a přesto tak silný snímek. Nejsou to romantičtější Nedotknutelní (ti jsou kvalitou úplně jinde), ale i tak pohodový filmeček... Co už trošku vadí, nebo když už to znáte, tak je vám jasné, že to stoprocentně přijde, je to Clarkovske "ksichteni", kdy u ní nepoznáte, jestli brečí, nebo se směje, jelikož vždy nasadí stejný výraz... 70%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Nenáročný film, který je přesně takový, jaký by měl být. Jen kdyby tam ta Emilia furt nedělala tolik blbostí s obočím (místy mě to dost vytáčelo a dobrých 40% filmu se na ní nedá koukat, už i kvůli tomu oblečení jak z doby drc), tak to má pár bodů navíc.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
nie je to az tak ofenzivne otravne ako som cakal, ale je to stale dost presladene. emilia clarke je vsak zlata...
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
Kyčem protkané přeromantizované hovno.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Chvíli jsem váhal, jestli dám pět hvězdičkek, ale herecký výkon Emilie Clarke si tu pátou zaslouží, úplně jiná než v GoT, je vidět, že umí hrát. Jinak ne úplně originální, ale výborně natočené (scénář, režie, námět). Žádné potoky slz se sice nekonaly, ale nebylo k tomu daleko. Prostředí Walesu, anglický přízvuk, to se mi prostě líbilo. 86%