Belmondo

74%
Belmondo

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární “Bebel” vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování, vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého “papá”. Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. Objevuje výjimečný životní příběh výjimečného muže jako nikdo předtím. (Atlantis Ent.)



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Velmi solidní a milý dokument o jednom z nejlepších herců všech dob - Belmondovi. Jsem velký fanda Bebela a proto jsem rád shlédl tento dokument kde tento skvělý herec vzpomíná na své filmy v místě jejich natáčení a přidává k nim neskutečné historky,které se staly u vzniku dnes již legendárních scén.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Film obsahuje spoustu neskutečných zákulisních příhod, je v něm spousta scén z filmů, které zkrátka patří na filmové plátno a dozvíte se i spoustu informací jak to vlastně je s Bebelem a kaskadérskými výkony, hraním s legendami a mladou krví, jak je to s ženami v jeho životě před kamerou i za, a to vše je ve svižném rytmu a hlavně s opět výborným Bebelem před kamerou. K Belmondovu životu se před kamerou rozpovídají takové osobnosti jako Alain Delon, Claude Brasseur, Ursula Andress nebo Jean Rochefort. Z archivních materiálů pak promluví spousta francouzských režisérů, kteří již mezi námi nejsou. Super dokument.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
4.5
Belmondo je můj oblíbený herec, hrál ve skvělých filmech, ale tohle je vážně nuda. Je to prostě dokument o jednom, sice vyjímečném, ale herci. Není to žádná významná historická osobnost. Nepochybuji o tom, že pro Belmondovi bylo natáčení příjemný zážitek. Ale koho tenhle CHVALOZPĚV, kromě skalních fandů, zajímá? Z toho filmu mám pocit, že nebyl nikdo kdo potkal Belmonda a nepos.al se zněj.

Dodatečné informace

Původní název:
Belmondo par Belmondo (více)
  • Francie Belmondo
  • Francie Belmondo par Belmondo
Premiéra v ČR:
5. 5. 2016
Distributor:
Atlantis
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění