Ve jménu krve

65%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Nejslabším článkem celého filmu je samotný scénář,který až příliš vsadil na vztah otce dcery a jejich sbližování až zapomněl na akci. Ta,když přijde na scénu,tak je výborná jen jí bohužel není tolik kolik bych si přál. Nezachrání to ani Gibsonovo charisma a že ho má na rozdávání.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po Mých letních prázdninách další drsná role pro Mela. Děj i díky krátké stopáži dost rychle odsejpá, akce je taky celkem fain (ikdyž se tady spíš víc kecá), ale tak nějak jsem z toho neměl ten pocit "dobré zábavy" jako třeba právě v MLP. Prostě jen dobrý rodinný akčňák s charismatickým Gibsonem.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
9.5
Upozorňuji, že jsem to s hodnocením trochu přehnal, ale přece jen je to jeho první samostatná pecka po dlouhý době. Supr film, prostě pecka. Mel se vrátil tak jak ho máme rádi. Po tom cameu v Postradatelných dostal konečně příležitost ukázat, že je to Pan herec(včetně bicáků). Trochu jsem se bál, že to bude slabý, nebo trošku přehnaný (snaha o dalších 96 hodin), ale byli jsme nadšený. Jean-François Richet je borec. Film možná trochu vypadá, hl. začátek, jako Melova omluva své rodině. Chudák vypadá strhaný životem, ale možná mě dostal a patřilo to k roli. Každopádně hraje skvěle, stejně tak William H.. John Link připomíná Portera s velkým srdcem. John je tvrdej chlap, ale pokud to byl někdy všivák je to dávno. Nefandit mu prostě nejde. Není to jenom vážnej akčňák, má hloubku a krom toho i opravdu vtipné momenty. Je v tom řada skvělých hlášek, jako např.:"To máš za to, vypadni odsud ty hajzle" - reakce na rozbití okna Johnova karavanu. P.S. neděkuju Kinoboxu za to, že mě na to nepozval a já tak musel vypáčit vlastní peněženku a, že to bolelo. Hrozný lidi.
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Jednoduchý a účinný jako za starých časů. Není to fetiš jako Postradatelní. Je to prostě takový malý Komando.
salisbury
salisbury
1 101 bodů
7.5
Nepříliš dlouhý film s Melem Gibsonem v hlavní roli mě nenutil zíráním trpět. Kdyby film byl o několik kusů látky delší, asi bych se raději díval do tmy, ale takhle jsem v rámci tohoto akčního žánru spokojen. Klišoidní, ale přímočaře pohodové. Mel do starého kovošrotu ještě nepatří, pořád má co nabídnout, aby utáhl film jen tím, že tam prostě je. Ve jménu krve se Blood Father jen tak nevzdává a s úsměvem sobě vlastním drtí písek svými nezkaženými zuby za zvuku cvakajících kohoutků dobře ošetřených devítek. Odpočinkové pokoukání po náročném dni.