LEGO® Batman film

73%
LEGO® Batman film
LEGO® Batman film je americká animovaná komedie s postavičkami LEGO na motivy komiksů DC. Gotham je opět v nebezpečí, vládu nad městem by mohl převzat Joker, a to je něco, co nemůže Batman dopustit. Poprvé v životě tak bude muset uvažovat o tom, zda by se mu nehodila pomocná ruka...



Recenze: LEGO® Batman film

Kinobox.cz
80%

Drahé, "důležité" filmy jako Sebevražedný oddíl nebo Batman v Superman dopadají nevalně a působí jako kdyby byly určené desetiletému divákovi s mírnou retardací. A pak vznikne ve stejném studiu Lego Batman, animovaný, s několikrát nižším rozpočtem, a je mnohem lepší v téměř všech ohledech.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Moc jsem chtěl,aby mne snímek bavil,ale podařilo se mu to jen na půl. Batman se snažil být až příliš cool a po většinu času až moc tlačil na pilu. Z té přehnané rozjuchanosti mne úplně boleli oči. Nebylo by na škodu,kdyby film trochu ubral. Chvílemi to bylo navíc hodně nepřehledné a chaotické.Přesto mi nabídl spoustu zábavných scén,které občas byli parodického ražení.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7.5
Celkem prča :) jednoduchý humor, trošku pro děti, trošku i pro dospělé. Dobře zvolený dabing. LegoBatman totiž svým charakterem připomíná Bendera z Futuramy, takže to vše sedí. Spousta vtipných scének, akce, ale i kýče a nesmyslů. Vtíravý Happyend bohužel nechyběl. Celkem ale celkem povedené.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Lego Movie mínus to kouzlo. Hyperaktivní, ale předvídatelné a polopatické. V kině to mohlo být fajn, ale na monitoru to prostě jen uplynulo.


Dodatečné informace

Původní název:
The Lego Batman Movie (více)
  • USA LEGO® Batman film
  • USA The Lego Batman Movie
Premiéra v ČR:
9. 2. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Čeština:
LEGO® Batman film je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch