Ohnivý kuře

47%
Ohnivý kuře
Plakát traileru
Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)




Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
1.5
Uplny prusvih to neni, je to takove nenarocne, oddechove. Recepty nenapadne vsunute do jednotlivych dilu kupodivu neprekazi a obcas navnadi k vyzkouseni. Obsazeni je zdarile, duo Dolansky-Prachar funguje a Babcakova coby ultra mrcha si to taky dobre dava. Po dlouhe dobe cesky serial na ktery se s chuti kouknu (teda prozatim, snad tomu nedojde dech). EDIT 2018: dech tomu došel poměrně brzo, tak od druhé-třetí řady už je to prakticky nekoukatelné, plitké, zaplněné spoustou zbytečných a špatně zahraných postav.
roque
roque
2 923 bodů
8
Docela povedený český seriál, kde se vaří. Jídla, která tam ukazují si člověk může i sám připravit doma. Né jako to bývá v některých pořadech, kde člověk o některých přísadách vůbec neslyšel. I když musím říci, že v poslední době je to už tak jakoby uměle protahované. Už to nemá takový ten říz.
hp24
2 833 bodů
5
klasika soucasnych tvurcu serialu: zacatek skvely, prvni dily byly mozna nejblize nedostiznemu serialu Comeback, pak ale postupne upadek na uroven Doktoru z pocatku, Ordinace v Ruzovce, Ulice atd., zkratka cim dal rozvleklejsi dialogy, nesmyslnejsi dialogy, temata, akce. Nizke IQ scenaristu se promitlo do stejne nizkeho IQ postav, autori proste v techto vytvorech delaji totalni blbce ze svych postav, ale i z divaku!!! Na zacatku bych dal 80%, na konci 10%, jeste par dilu a byly by to odpad!!

Dodatečné informace

Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch