Buchty a klobásy

63%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Čekal jsem to popravdě tak 1000 krát lepší. No i přesto tuhle nekorektní animovanou podívanou hodnotím poměrně vysoko. Jedním z důvodu je odvaha tvůrců pustit do kin animovaný film,který není mládeži přístupný. Tím se cílová skupina razantně zmenší. Další z důvodu je originální příběh plný fekálního a oplzlého humoru. Seth Rogen má na tento styl humoru prostě talent.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Dlouho jsem se takhle u animáku nezasmál. Je to sice oplzlá hovadinka, ale nebere si servítky téměř s ničím. Sexuální orientace, barva pleti, grupáč, legrace ze známých osobností i krátké vykrádačky legendárních filmů. Určitě to není pro děti, mě ale tato blbost pobavila.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Fakt už musim někam za trest stokrát napsat "Nevěř hypu, nevěř hypu nevěř hypu..." Premisa natažená na úmorných 90 minut, velmi nepromyšlený a nevyužitý svět... vůbec nic tu ani zdaleka nedosahuje potenciálu, který tvůrci otevřeli. Rogen a spol. si měli ujasnit, jestli točí pro děcka, nebo to myslí tentokrát vážně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Spousta vymazlených nápadů a situací, které musely všechny v dabérně šíleně bavit. Jenže to na mě, stejně jako např vyhypované Interview, zas až tak nezafungovalo. Ale nuda to rozhodně nebyla.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Vždycky je fajn pustit si film, před jehož zhlédnutím si říkáme, že už jsme viděli všechno a nic nás nemůže překvapit, ale on nám dá pořádnou ránu přes rypák a všechna naše očekávání vyfakuje a znásilní. Sausage Party je sice "novátorská" do takové míry, až to chvílemi vkusné není, a závěrečných deset minut bych nejraději vystřihl a smetl z povrchu zemského, ale jinak jsem se vesměs bavil tak královsky, že skoro všechny filmové parodie posledních deseti let odcházejí poraženy s análním kolíkem v jejich zadnici. Epizodní vyprávění založené na rozdělení hlavních hrdinů, přičemž jedna část je přímo konfrontována s hrozivým osudem potravin v lidském obydlí a druhá se tento osud snaží vypátrat putováním po obchodě, nabízí spoustu prostoru jak pro situační humor a poznávání opravdu důmyslně promyšleného světa obchodního domu, tak i pro rozvoj jednoduchého, ale dostatečně motivovaného příběhu, který veden na dvou liniích zkrátka nenudí. Je samozřejmě nasnadě přemýšlet o tom, jestli Seth Rogen má prostě hodně bujnou fantazii, nebo jestli vyrůstal v opravdovém městečku South Park, protože všechno to šoustání, prcání, vrzání, klátění a rejdění není pro udržení originality a atraktivity filmu absolutně nutné a chvílemi vyloženě škodí, ale palec nahoru definitivně převrací vyjma celkové fungující koncepce především jednotlivé nápady ohledně světa, hierarchie a nebo prostě vizuality potravin, které nepřestávaly překvapovat, a také úžasný původní dabing. Skutečně lepší než jsem si odvažoval doufat.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Je to jako South Park-vulgární ale zároveň inteligentní. Humor je fajn až na pár okamžiku (hlavní padouch je vaginální sprcha a každé druhé slovo které řekne má spojení s vagínou) a opravdu šílených je asi tak pět minut před koncem kde se stane něco na což jsem nebyl připraven ani já (Snad poprvé při filmu jsem si řekl, že už to bylo moc) Humor Setha Rogena mám ale celkem rád a proto jsem si to užil víc než jsem čekal. Film navíc nabídne i to co ani samotný South Park nenabídl. Otázka je jestli je to dobře nebo ne. Seth Rogen má nicméně v plánu Sausage Party 2 a spoustu dalších animáků pro dospělé. A když to dopadne nějak takhle....... proč ne.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
(POTENCIONALNY SPOILER) az na zaverecne sexualne orgie nie tak vtipne ako som ocakaval. rogen a spol. a ich styl humoru je stale celkom zabavny, ale uz sa zacinaju opakovat...
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Párkrát jsem se uchechtnul, ale očekával jsem mnohem víc. Rozhodně chválím za grafické provedení - Rozbitá sklenice s červenou marmeládou jenž připomíná krev, nebo když se Prasklá konzerva s polívkou snaží znova nasoukat nudle dovnitř. Připomíná to střeva. Takovéhle fórky chválím. Bohužel jsme to nejlepší viděli už v traileru, takže film už nedokázal nějakým způsobem šokovat. Pravdou však je, že se zde objeví i jiné formy zvrhlosti než jen vražda potravin. Příkladem mohu vypíchnout sex potravin. To by šokovat mohlo, kdyby to bylo provedeno stejně perverzně jak to zní. Spousta scén v základu nechutná je, ale provedení je umírněné. Já to chtěl mnohem drsnější. Stále z toho jde cejtit takový ten stereotyp běžných animáků.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Je to samozřejmě zbytečná ptákovina a když pominu tu brutální soulož potravin na konci filmu, tak je to spíše průměrný animák se sprostýma slovama. Hvězdičku navíc dávám za pár fórků u kterých jsem se pousmál a za odkazy na nějaké filmy (Matrix, Terminátor 2, atd.). 66%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Je mi uplně smutno z toho jak tohle mohlo přijít někomu vtipný... Pro ty co tohle ještě neviděli, tak celej humor je založenej čístě na vulgaritách, což jakože ne že by mě uráželo.. ale když použije ve větě slovo k*rva tak to fakt neni důvod k tomu abych se převrátil z žídlí... Tohle je prostě obyčenej konzumní film, stvořenej pro průměrný až podprůměrný 15letý lidi, nikoho jinýho..