Taboo

84%
Taboo

Příběh dobrodruha Jamese Keziaha Delaneyho, který vystavil obří impérium vodní dopravy počátkem devatenáctého století.





Recenze: Taboo

Kinobox.cz
90%

Tom Hardy je přesný, svého Jamese si užívá. Snad vrcholem epizody je její závěr, kde James v poklidné diskusi s proradným vedením Východoindické společnosti, která ho chce připravit o zcela zásadní kus půdy zděděný po otci, ukáže, jak moc se všichni mýlili v odhadu míry jeho znalostí o politické a ekonomické strategii. Podivný a špinavý pan z Nemanic ukáže, že zdaleka není tím, kým se zdál být.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
(Po třech dílech.) Tom Hardy chodí a bručí. Je to cool, ale že by se mi na to chtělo koukat 8 hodin? To asi ne. Pro mě typický příklad kvalitního televizního žrouta času, který tvoří iluzi důležitosti, aniž by mi vlastně něco dával.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Celou dobu se Hardy tváří jakože má za ušima a člověk čeká, jak se soupeři vydrbe...aby se po 7.5 hodinách ukázalo, že věc ze závěru mohl udělat kdykoliv, a předešlé díly rázem působí jako vata. Sice zajímavá a technicky precizní, ale rozhodně ne tak strhující jak mohla být.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Tenhle seriál sice žádná velká díra do světa televizní zábavy není, ale má i své dost podstatné klady v podobě Toma Hardyho, který ustojí i momenty, kdy má před kamerou často jen projít. Jako hlavní antagonista je výborný Jonathan Pryce a jestliže se říká, že se dílo pozná podle padoucha, tak tady by to mělo být na zahradu z cen Emmy. Zajímavé příběhy, zápletka, ale na můj vkus by se to mělo méně vléct a neškodilo by víc akce.

Dodatečné informace

Původní název:
Taboo (více)
  • Velká Británie Taboo
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné