Jigsaw

57%
Jigsaw

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazujína jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Freeman Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Pila ležela nějaký ten pátek v rohu,ale ani trochu nezrezivěla. Tento díl nabízí přesně to co mají fandové na sérií rádi. Promyšlené vychytávky,které vedou k jedinému - k zabití uvězněných "zloduchů". Scénář je sice zajímavý,ale není tak chytrý jak by si nejspíš pánové scénáristi představovali. Jigsaw za všechny ty roky a díly zapadl do vyjetých kolejích a proto i tento díl působí rutiním dojmem. Dobře se zde pracuje s napětím a vlastně se od první scény stále něco děje,takže 90 minut uteče velmi rychle. Násilí a brutalita opět hrají prim až jsem místy musel odvracet zrak jaké zvrácenosti si pro mne Jigsaw připravil.Herci byli velmi dobří a myslím,že své role zvládli na výbornou. Pokud jste náhodou neviděli předchozí díly,tak zde na úrodnou půdu nenarazíte. Je potřeba mít alespoň nějaké informace,aby jste byli v obraze a o to více si film užili. Závěr jsem tak nějak tušil,ale i tak nebyl vůbec špatný a věřím,že některé diváky překvapil. Ve výsledku jsem prostě spokojený a 65 % je jasná volba.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Saw se vrací v trošku lepším světle, než tomu bylo u tří předchozích dílech. Návrat ke hře o přežití, která konečně dostala více prostoru. Je však průměrná a už ničím nepřekvapí. Méně času věnovanému propletencům následníkům skládačky jsem uvítal. Přesto jen průměrný film a sláva prvního dílu už asi nebude nikdy překonána.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
2
Série přetížená mytologií, která je zároveň primitivní a překombinovaná. A po těch letech už jsou její symboly spíš automaticky sebeparodické. Překvapilo mně, že to vůbec není meta - bere se to dál smrtelně vážně. Což já už nedokážu.

Dodatečné informace

Původní název:
Jigsaw (více)
  • USA Jigsaw
  • USA Saw 8
  • USA Saw: Legacy
  • USA Saw VIII
Premiéra v ČR:
26. 10. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA, Kanada
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
102,95 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jigsaw


Podobné


Powered byJustWatch