Já, kocour

59%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Není snad rok kdy by nedorazil nějaký rodinný snímek se zvířátkem v hlavní roli. Tento rok je to kočka a jelikož nemám kočky zrovna rád,tak jsem si film pustil jen kvůli Kevinu Spaceymu. Ten nakonec ve filmu neztvární tolik času kolik bych si přál,ale film nebyl tak špatný jak jsem si myslel. Pár vtipných scén to mělo a tu moudrost na závěr už jsem se naučil zcela ignorovat.
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
5
Fantasy film s minimální mírou uvěřitelnosti: Tom Brand (Kevin Spacey) je úspěšný a bohatý sobec usilující postavit nejvyšší mrakodrap na světě. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k jedenáctým narozeninám přání: chce kočku. Ve zverimexu Felixe Perkinse (Christopher Walken) pořídí Tom dcerce velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu narozeninovou párty má nehodu; po probuzení v nemocnici zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu, jeho mysl se ocitla v těle kocoura. A chce-li se vrátit do svého lidského těla, musí své rodině projevit dostatek lásky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Spaceyho si sice člověk moc neužije (zvlášť v dabingu), ale dost to vynahrazuje Walken. Možná nadhodnocuju, ale bavil jsem se prostě dost. A aspoň už vím, proč mi whiskey z baru mizí vždycky tak rychle.
avenis
avenis
8 145 bodů
8
Nojó, je to blbinka. Ale taková milá a neškodná. Ten polidštěný kocour mě rozesmál. Některé gagy jsou fakt dobré. Nevím, jestli se mohlo ubrat na mňoukání, asi ne. Igor Bareš se s dabingem kocoura popasoval velmi dobře. Má na to tembr. "Utop mě..." :) (6.1.2021)
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
3
Kdyby v tomto filmu nehrál Kevin Spacey, tak se přiznám, že bych si ho ani nevšiml. Dvojnásobný držitel Oskara v roli kocoura. Ačkoliv je to čistě rodinný film, tak bych si představoval Kevina Spacey v roli, která pro něho bude výzva. Film asi jen pro milovníky koček.
bubu
112 bodů
6.5
Milý, vtipný, odpočinkový film pro celou rodinu o napravení nejednoho mrzouta, mrakodrapech a honbě za kariérou. Kevin Spacey jako kocour obstál i s opicí, ale ani našeptávač koček alias Christopher Walken nehrál druhé housle. Potěší, neurazí a milovníci kočiček si přijdou na své.
martina-pokorna
martina-pokorna
69 bodů
7.5
Obrovský chlupatý kocour. Co víc si může milovník těchto mazlíčků přát? Vtipný rodinný film o tom, co je v životě nejvíce důležité. Být s rodinou. Jako otec nebo jako kocour, ale hlavně být přítomný v okamžiku. Byly chvíle, kdy jsem měla slzy na krajíčku. Kevin Spacey, jak jsem ho opravdu nečekala.