Už teď mi chybíš

70%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Filmová verze rozhlasové hry, kterou natočila uznávaná režisérka s populárními herečkami Drew Barrymore a Toni Colette je určena dámskému publiku a ukazuje bez příkras velká témata současnosti – rakovinu prsu a umělé oplodnění.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
az prilis presladene a zbytocne sentimentalne, najviac mi vsak na nervy liezla kamera...
limeta
limeta
5 175 bodů
7
Citlivě natočený film na těžké téma. S až lékárnickou přesností jsou odměřeny charakteristiky obou hlavních hrdinek, aby děj byl realistický, uvěřitelný a přesto poutavý i přes jasnou dějovou linku, která spěje k jasnému neodvratnému konci. Dobrá práce
marie-kolarova
marie-kolarova
2 823 bodů
7
Catherine Hardwicke se přes neveselé téma drží úsměvné polohy vyprávění a citově nevydírá. Milly není sentimentální typ a nedojímá se ani nad sebou, umí spořádaně zápasit se svojí nemocí, a neobtěžuje ostatní svými problémy. Jess ji vystačí, pokud má potřebu se s někým podělit o zprávu, že právě teď jí není úplně lehko. Film rozhodně nenudí, trpí však jistou vyumělkovaností povahových charakteristik. Všichni jsou šablonovití a jednají podle typizovaných vzorců chování v dané situaci, ať už pozitivních nebo negativních. Divák není rušen nenadálými dějovými zvraty a má svoji jistotu, že příběh nevybočí ze schématu filmů tohoto typu. Hardwicke nepustí diváka do nitra postav a k jejich skutečným obavám a úzkostem.
marvan
marvan
616 bodů
8
Smutné téma, nemoc máme v okolí rodiny, vím o co jde. Přesto jsem na to šla nebo právě proto, zpětně mi i došlo, že hlavní hrdinka používala Dignicap při léčení...těžká situace pro rodinu, i ve filmu, dobře zpracované, výkyvy nálad na všech stranách, uklidnění situace a pak směr konec...
mil78
384 bodů
7
Povedený chick flic se skvělými výkony Drew Barrymore a Toni Colette.
kvetule9
kvetule9
209 bodů
8
Nevěděla jsem na co se jdu dívat, ale film mě mile překvapil. Silný příběh o životech dvou nejlepších kamarádek Jess a Milly. Kdy první žije tzv. od výplaty k výplatě a druhá má vše - výborná práce,manžel a dvě děti, peníze, barák, ale bohužel jí zjistí rakovinu.
K.Monika
54 bodů
8
Pokud hraje Drew Barrymore, herecký výkon je zaručen.