Strážci Galaxie 2

80%
Strážci Galaxie 2
V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8.5
Právě jsem se vrátil z kina a musím říct,že je to prostě Woooow. Jestli je dvojka lepší než jednička,tak tím si nejsem jistý,každopádně můžeme v klidu říct,že Strážci vol. 2 jsou jedním z nejlepších filmu od Marvel. Docela jsem byl i překvapený jak byl film zábavný,kde se na to hrabou všechny ty nové rádoby komedie,protože zde najdete tolik humoru,že se budete za břicho popadat. Celý film si tentokrát omotali kolem prstu Drax-Rocket a Groot,kteří ze sebe chrlí jednu hlášku lepší než druhou. Navíc potěšila role pro Kurta Russella a Sylvestera Stalloneho.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7.5
Tak Marvel vsadil na vtip a komičnost posledních filmů. Čeho je moc, toho už je příliš a akční hrdinové by podle mě měli dostat zpátky punc drsňáků. Ať klidně Strážci Galaxie jsou ti vtipní, ale už i Spiderman, Thor.. je to okoukané. Strážci galaxie jsou po obsahové stránce podobní prvnímu dílu. Konec ( souboj s hlavním záporákem ) je ale neslavný. Chvílemi mi připadá, že padají sádrové kulisy. Celkově ale snímek pobavil a akce se mi dostalo také dost. 75%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Šlape to jako každá Marvelovka, uteče to a člověk se zabaví. Problém spočívá v tom, že chybí protagonista, hlavní postava, která by aktivně něco dělala a jejíž příběh by tomu šílenému mechanismu dodal smysl. Chris Pratt tu roli plnit nedokáže, na to má jeho hrdina tu vůbec nejvíc pasivní pozici ze všech přítomných. Jeho charisma navíc začíná být poněkud ohrané, rozhodně po tragických Pasažérech. Navíc jsem měl velký problém s tím, že nechápu fyzické limity hrdinů, kterým se, zdá se, může dít cokoliv, aniž by je to ohrožovalo, a to i za hranou třeba Rychle a zběsile. Nejde o to, že jsou "nesmrtelní", ale že nevím, čeho jsou fyzicky schopní.


Dodatečné informace

Původní název:
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
  • Strážci Galaxie 2
  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2
  • USA Strážci Galaxie Vol. 2
Premiéra v ČR:
4. 5. 2017
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
200 mil. USD
Tržby:
863,76 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Strážci Galaxie 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Strážci Galaxie 2


Podobné


Powered byJustWatch