Děda je lotr

63%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Tak nějak nevím, co si o tom myslet. Vulgární a i na mě místy přes čáru. Absence Bena Stillera je ve filmu hodně znát a toto volné pokračování je o něco horší. Je fakt, že jsem se u filmu docela posmál, takže účel to slplnilo. KOntroverzní film, já dávám "jen" 60%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Tušil jsem, že mi to sedne. De Niro si to očividně užíval, Efron se do těhle rolí fakt hodí a nebýt toho už klišovitého děje, tak možná přihodím i čtvrtou.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
De Nirovy komedie tohoto typu jsou fakt hrozné pičoviny, navíc zde je jeho postava úplnej kretén a ten jeho vnuk ještě větší, a to mám De Nira a Efrona celkem v oblibě. Nevím, čemu jsem se měl smát, trapas.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Tady opět tápu, film který mi stojí nějak v polovině a pohupuje se na linii kdy může spadnout na úplne dno, nebo povyskočit o hvězdičku nahoru. Díky hercům se ale drží uprostřed. Zac Efron se tady musí chopit role toho moudřejšího a chvílemi se tomu dá i věřit. Pan De Niro, nevím nikdy mi tento herec nepřišel jako nějaký komik a ani tady to nepotvrdil. Aubry Plaza je výborná a opět dokázala že role kde ve vás má vyvolat takový ten vtipný pocit nejistoty a trapného momentu se sexualním nádechem je zkrátka vynikající volbou. Zoey Deutch taky svým výkon tomuto filmu docela pomohla. Dívčí duo rozhodně potáhlo víc než dvojice, která to ve skutečnosti táhnout měla.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Podle mě se dá natočit sexy komedie, aniž by muselo v každé větě zaznít slovo "šukat". Jinak jsme se ale hodně nasmáli, postavy i děj byly vcelku uvěřitelné a výkony hlavních představitelů chvalitebné. Navíc jsem z filmu získal inspiraci ne pro jeden, ale hned pro dva nápisy na trička. Otázkou tedy zbývá, proč se musí pan Efron v každém filmu svléknout úplně do naha. Ale to je asi spíš otázka pro tu polovinu lidstva bez penisu. A ta moje polovina bez vagíny to stejně nikdy nepochopí.
skylark13
skylark13
2 085 bodů
0
To je hrůůůza, 40 min jsem vydržel, ale už to dál nešlo, proč to má herec typu Roberta de Nira za potřebí, PROOOOOOOOOOČ???
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
6
No ja som taká rozpačitá. Zac Efron hraje stále to isté i když hraje někoho úplně iného. Robert hraje starého alkoholika který si asi život moc nužíval a taraz sa to snaží dohnať. A jak to bývá. Po počátečních neshodách se nakonec oba ovlivní tak že opet k sebe najdů cestu
byland
309 bodů
6.5
Velice mile mě film překvapil, čekala jsem něco mnohem horšího. Film nenudil.
lenacermakova
lenacermakova
181 bodů
7.5
Srandy kopec. Tohle sem si řekla po shlédnutí traileru. Musím uznat,že sem z toho měla strach ale nakonec sem se dobře pobavila. Robert de Niro si dokáže ze sebe v pozehnanem věku dělat srandu a Zač Efron se dokáže skvěle přidat. Je to film pro domácí pohodu,člověk se u toho nasmeje a nemusí moc přemýšlet nad dějem.
Smazaný uživatel
0 bodů
0
Jak je to strašný, když se důchodce chová jako puberťák!