Les sebevrahů

49%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Na tomto hororu je zajímavá jen jedna věc a to samotné prostředí kde se film odehrává. Les sebevrahů skrývá mnoho tajemství a svou temnou minulostí si vyloženě říkal o zfilmování. Horor bohužel postrádá jakoukoli atmosféru a napětí. Příběh je průhledný a už v půlce filmu vám je jasné jak film skončí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Natalie "Margaery" Dromer byla velké lákadlo, ale ani ona z tohohle paskvilu nemohla udělat fungující snímek. Filmu ale slouží ke cti, že jsem díky němu zabloudil na Wiki a zjistil si, co že je ten prales vlastně zač a jakou má bohatou historii.
sabule
14 227 bodů
2
Hororů podle skutečných událostí je fúra,většinou těžko uvěřitelných,ale podle recenzentů zaručeně pravdivých.Tento snímek nevybočil z průměru,děj sice není špatný,ale herci jsou dost mátožní a někdy má člověk pocit,že už aby to měli raději za sebou.Ale na jedno zhlédnutí,proč ne!
bayern
13 716 bodů
2.5
Není to špatné,ale člověk je natěšený dle recenzí a pak je to taková obehraná vyvražďovačka
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Lehký, přízemní a jen s trochou napětí. Mohlo se vytřískat z tohoto filmu rozhodně víc než co předvedl zde.
FlyWater
FlyWater
4 527 bodů
6
Les sebevrahů se dá brát jako dva samostatný filmy. Buď jako horor ( což tvůrci zamýšleli ) nebo jako thriller. Pokud se rozhodnete, že chcete vidět první možnost budete zklamáni. Za celý film ani jedna podařená lekačka. O hororový atmosféře ani nemluvě. NULOVÁ ! Sára se vydá do lesa Aokigahara hledat svojí sestru dvojče, aby jí zachránila , protože pořád cítí, že žije. Les úplně volá po hororové atmosféře. Bohužel skutek utek. Nebo se můžete rozhodnout, že chcete vidět thriller. Pokud zvolíte tuto možnost budete se o třídu více bavit než v případě první možnosti. Zachrání svojí sestru ? Je to co vidí reálné nebo to jsou jen halušky ? Dá se ostatním věřit ? Otázek na zodpovědění je tu dost. Jedno plus se, ale najde v obou možnostech. A to je Nataile Dormer. Skvělá, hezká a k tomu dvojí dávka. To je ončo ! Bohužel ani Natalie nedokáže zachránit průměrnou podívanou. Jedno dilema ve mě film, ale zanechává. Nedokážu se rozhodnout zda li to Natalie sluší víc s blond vlasy nebo s černými. Mám nad čím přemýšlet.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
6
HODNOTENIE: 5/10
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Film, o kterém není skoro možno nic napsat, aniž by se člověk neuchýlil ke spoilerům (ostatně distributor si po novinářích vymínil písemný závazek, že recenze zveřejní až po premiéře a že nebudou nikde spoilerovat). Osobně hororům moc neholduji, takže mé hodnocení je třeba brát spíše s rezervou - rozjezd mi přišel dobrý a filmu nelze upřít výbornou atmosféru, ale jak děj nabírá obrátky a celkově přituhuje, už jsem se k tomu začal stavět víc kriticky, a samotný závěr se mi vyloženě nelíbil (čistě subjektivně). Vadila mi (na můj vkus) přemíra infarktních lekaček a nelogické jednání hlavní postavy. Natalie Dormer v titulní roli je výborná - při natáčení si dle vlastních slov užila celou řadu adrenalinových zážitků a na filmu ji kromě hloubky scénáře přitahovalo i to, že to není „laciná vyvražďovačka, ale psychologický film, který je sofistikovanější než většina thrillerů“
harry456
harry456
2 437 bodů
8
Hororový snímek Les sebevrahů překvapivě nezklamal, ale mile potěšil. A mohu dodat, že se jedná o jeden z nejlepších hororů, který jsem viděl za poslední tři roky. Režiséru Jasonu Zadovi se s filmaři daří navodit správnou temnou atmosféru a doprovodný soundtrack přesně ví, kdy zasáhnout a ještě přitlačit. Scénář, který napsali Nick Antosca (Hannibal), Ben Ketai (30 dní dlouhá noc: Doba temna) a začínající Sarah Cornwell, perfektně pracuje s postavami a herci tak podávají slušné výkony – obzvláště Natalie Dormer. Kamera je poměrně plynulá - obraz není příliš roztřesený, když nepočítám „sprinterské scény.“ Pokud jste tedy milovníky hororů, pak si tento snímek zajisté nesmíte nechat ujít. Pokud jste však slabé povahy, raději zůstaňte doma.
Veronika Rada
Veronika Rada
909 bodů
4
No že by to bylo strašidelné nebo tak něco za mě ne, ale jestli se to někomu líbí. nedám za 0 protože nějaký kus řemesla byl odveden sice nic moc ale byl.