Ronaldo

56%
Ronaldo
Ronaldo
14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Ronaldo je bezesporu jedním z nejlepších fotbalistů všech dob,ale jeho osobní život mne příliš nezaujal a i proto se tento dokument pro mne stává nezajímavým. Dokument mapuje Ronaldův život od dítěte až po současnost. Ukazuje nám vztah v rodině (hlavně vztah k matce a synovi)a také nám dokument odkrývá Ronaldovu vilu a vozoví park. Pokud si budete chtít pustit film o chudém chlapci jenž to dotáhl daleko zvolte raději Pelého.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Skvělý hráč, to bezpochyby. Ale taky šílený egoista, který si tímhle dokumentem asi nové fans nezíská. Vidíme a slyšíme jen to, co cr7 chce, a jako bonus dostaneme šílené karaoke. No a ty kecy o rodině a jak chce být skvělý otec na mě působily dost nepřesvědčivě.

Dodatečné informace

Původní název:
Ronaldo (více)
  • Velká Británie Ronaldo
  • Velká Británie Роналду
Premiéra v ČR:
19. 2. 2016
Země původu:
Velká Británie, Španělsko
Čeština:
Ronaldo je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch