Nemilosrdní

58%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Celou dobu jsem měl pocit, že jsem tohle už někde viděl. A pak mi to došlo. Antigang je ne moc podařený remake anglického The Sweeney, které bylo ale lepší vlastně ve všem. Navíc Reno v těch akčnějších běhacích scénách už prostě nestíhá a vypadá to pak celé hodně komicky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pod neustálou palbou ze zbraní není poznat rozumný děj. Jen samé střílení šup nějaký ten kec pro odlehčení a pak znovu palba. K tomu zadýchaný, věkem sešlý chudák Reno. Výhodou tohoto filmu je že nenudil.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Po pár dnech ani už nevím o čem to bylo. Banda policajtů co si hrajou na policajty. Jediná věc, která mi utkvěla v paměti jsou přestřelky, ty jsou na dobré úrovní, možná kvůli počítačovému doladění. 38%
avenis
avenis
7 963 bodů
5
Film už je za půlkou a já pořád čekám na něco neotřelého. Mohutná střílečka, kulky sviští a nikdo se do nikoho netrefí. Předpovídám, že Buren nebo Margaux musí nakonec zemřít. Aby to bylo dostatečně srdcebolné... no, ještě mám 35 minut do konce. Doplním po shlédnutí... Hm, takže ona. Myslela jsem si to. No, bylo to béčkové až céčkové. Ani Jean Reno to nezachránil. (9.3.2021)
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"V sedmadvaceti umírají legendy. Jimi Hendrix, Jim Morrison, Amy Winehouseová, Kurt Cobain, Brian Jones! My jsme to už prošvihli.... Ale ty, pokud chceš jít s dobou, zkápni do půlnoci jako hvězda." - "Za hvězdy považuješ feťáky s trochou sex appealu?" Policajti honí skupinu lupičů, která přepadává banky. To je veškerý děj filmu. Dá se říct, že nic originální, neboť podobných filmů je spousta. Tento se mezi nimi snadno ztratí, protože je francouzský a není v něm přehnaná akce. Jean Reno mi zde připomínal velkého medvěda. - 40%.
Pas
Pas
6 225 bodů
2
Stárnoucí Jean Reno se ve snímku pokusil vzkřísit postavu Leona, tentokrát na druhé straně zákona. Pokus se nezdařil. Film je naprosto tuctovým vyprávěním o speciální jednotce pařížské policie která nemá velitele zato hodně gangsterů v ulicích. Jednoduchá zápletka , laciné akční scény a milostný trojůhelník v řadách příslušníku jednotky nejsou žádnou inovací v žánru . Hlavní padouch je sice herecky obsazen známým jménem ale jeho výkon je matný a poslabší jako celý film