Diagnóza: Šampión

76%
Diagnóza: Šampión

Forenzní neuropatolog Doktor Bennet jako první odhalil mozkové trauma v případě profi hráčů amerického fotbalu a snažil se problém vynést na veřejnost a varovat tak celý svět. Taková informace se ale příliš nehodila do krámu světu sportu a byli různí lidé, kteří se ho pokusili zastavit.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Slušné herecké výkony tahají tento snímek nahoru. Sám příběh je podle mě nezajímavý,ale Landesman z něj vymáčkl maximum co šlo. Rád jsem viděl Willa po dlouhé době zase hrát a možná tímto výkonem i zabojoval o nominaci na toho plešatého, zlatého klučinu. Jinak mám pocit,že kdyby byl film určený rovnou pro televizi nikdo by se tomu ani nedivil.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9
Na tom to snímku je hlavně zajímavý na pravdě založený příběh a vše co se v profesionálním americkém fotbalu dělo a děje. Sport je bohužel prohnilý na celém světě, točí se v něm obrovské peníze a když to chce někdo odkrýt, může být rád, že neskončí na dně Orlické přehrady, čí na dně Atlantiku :) Mě osobně se film líbil moc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Smithův boj s větrnými mlýny (vedení nfl), který rozhodně nenudí, ale tak nějak nenabízí žádnou přidanou hodnotu. Prostě jen hodně silný příběh v průměrném balení.


Dodatečné informace

Původní název:
Concussion (více)
  • USA Diagnóza: Šampión
  • USA Concussion
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA, Velká Británie, Austrálie
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
50,36 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Diagnóza: Šampión je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch