Přístav

30%
Přístav
Přístav
Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)




Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Celkem to ujde.Snad ale jedíným plusem tohoto seríálu jsou známí herci a prostředí seriálu.
Vendula86
Vendula86
652 bodů
10
Přístav je úžasný seriál. Líbí se mi tématika,která se odehrává u vody. Mára a Roman si pronajmou Hospodu kde jim uklízí a vaří Milenka Hrdá a její Přítel Radim Pátek tam za ní chodí.Radim kšeftuje s kdečím co mu přijde pod ruku.Ivanka si má brát Míru, ale nakonec k tomu nedojde, jelikož Chozé řekne Ivaně pravdu o Mírovi a ta uteče od obřadu.Pak se dokonce dají dohromady.
karolina-klimsova
371 bodů
4.5
Býval to dobrý seriál, s dobrými herci, příjemnými zápletkami s hezkým prostředním. S novou sérií jde do kopru. Kohák je trapný (už je dost Koháka, ten už chybí jen v reklamách na vložky či tampony :D ) , dostává se tam víc podrazáků, Milena je udělaná jako ultra blbka co nevyšla ani základní školu.. Na to jak jsem se na něj ráda dívala, se teď nemohou dočkat až skončí :(

Dodatečné informace

Původní název:
Přístav (více)
  • Česká republika Přístav
Země původu:
Česká republika

Předplatná

Powered byJustWatch