Poldův švagr

63%
Poldův švagr

Když jste nejdrsnější polda ve městě, je pro vás představa, že se vám do rodiny coby švagr nakvartýruje prťavý a užvaněný idiot, něco jako oživlá noční můra. Jenže jak nazvat situaci, když se ten samý člověk má stát vaším kolegou? Na něco tak strašlivého už ani v pekle nemají slovník. Akční komedie Poldův švagr vám dokáže, že řešit se dají i situace, které jsou na první pohled neřešitelné.

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (Cinemart)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Už první díl mne nijak extra neoslovil. Ice Cuba mám sice jako herce velmi rád,ale komediální styl Kevina Harta mne vůbec nebaví. On jen mluví a mluví,nebo ječí jako hysterická žena. Jako oddychovka na jedno shlédnutí to ujde,ale znovu bych to vidět nemusel.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Pokračování policejního soužití švagrů se veze na zcela stejné rovině jako předchozí film, takže snahu o nějaké zvednutí laťky bohužel nelze očekávat. O zhoršení se však také nejedná. To co bylo minule je v plné míře i teď. Spousta hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací zaručující dobrou zábavu a napětí tedy ani zde není vynechána. Na oddych, odpočinek a pobavení snímek plně postačí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Já nevím. První díl mi celkem dost sedl, tohle jsem ale od začátku odzíval. Fakt nuda, bez nápadů...Tímhle se Tim Story do vyšší ligy vrátí hodně těžko.

Dodatečné informace

Původní název:
Ride Along 2 (více)
  • USA Poldův švagr
  • USA Ride Along 2
  • USA Jízda švárů 2
Premiéra v ČR:
28. 1. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
124,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Poldův švagr je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Poldův švagr


Powered byJustWatch