Husí kůže

64%
Husí kůže

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeva Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)




Recenze: Husí kůže

Kinobox.cz
70%

...děj je sice totálně předvídatelný, ale obsahuje pár slušných vtípků, Jack Black vypadá, že se v hlavní roli baví, vtipný spolužák je docela vtipný, soundtrack Dannyho Elfmana správně šlape a výprava i triky jsou ucházející. V roce 1985 bych z toho asi byl hodně nadšený. V roce 2030 bych na to asi vzal svoje děti.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Příjemná dobrodružná podívaná,kterou táhne na svých zádech hlavně Jack Black a to i přes to,že v popředí příběhu jsou hlavně děti. Příběh je dobrý,humor funguje,příšery vypadají dobře a děti nejsou moc otravné. Nějak takto si představuji dobrodružný film pro mladší publikum.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Variace na staré dobré Jumanji, ale někde se to prostě zaseklo. Vtípky moc nefungují, Black je nějaký bez štávy a doufal jsem i v trochu drsnější příšery. Dvojka Minnette-Rush ale fain.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Pokud víte, že vás čeká novodobé Jumanji, tedy nenáročná oddechovka pro celou rodinu, a nikoli černohumorný horor ve stylu Amerického vlkodlaka v Londýně, budete spokojeni. S výjimkou úvodních minut, kde se jen kupí klišé na klišé, velmi sympaticky zrežírovaná a koneckonců i zahraná (otravný maník s předkusem si také vybral pár lepších chvilek) fantasy jednohubka, která servíruje různorodá a vizuálně přesvědčivá monstra nebo příjemnou teen romanci ve slušném tempu, takže nakonec tak nějak přirozeně zapadne i přemrštěná snaha o cool zábavu a předvídatelný děj bez výraznějších zvratů.

Dodatečné informace

Původní název:
Goosebumps (více)
  • USA Husí kůže
  • USA Goosebumps
Premiéra v ČR:
12. 11. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
58 mil. USD
Tržby:
158,16 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Husí kůže je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Husí kůže


Podobné


Powered byJustWatch