We Are Your Friends

63%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Zac Efron na mne dřív působil jako odpuzovač. Všechny jeho filmy jsem s radostí bojkotoval,ale od té doby co dospěl a setřepal ze sebe nálepku Muzikál ze střední jsem mu dal šanci a dobře jsem udělal. Stal se z něj obrovský sympaťák co má i obrovské charisma. Tento film je trošku nenápadný,ale o to více kvalitní. Přesto,že je o muzice,kterou výsostně nesnáším,tak jsem si ho dokázal užít a pobavit se u něj. PS: Potěšila i Emily Ratajkowski.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ikdyž pominu tu hudbu, která je úplně mimo můj vkus, tak zůstane jen ohraný příběh o klukovi, který si chce zhmotnit svůj sen. Hodně toho zachraňuje bohémský Bentley a neskutečně rajcovní Ratajkowski.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Film asi není pro každého, obzvlášť ne pro lidi, kteří nemají ponětí nic o elektronické hudbě. Naopak milovníky elektro-house atd. music to určitě potěší a film si užijí až do konce. Viděno v kině, krásné 4*. Are we ever going to be better than this?
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6
Upřímně kdyby to hráli všechno neznámý herci asi by to fungovalo lépe. Zackovi jsme to moc nevěřil. Ale za to Wes Bentley byl velmi přesvědčivý a moc se mi líbilo jak zahrál svou postavu. Ale proč jsem se na film koukal a dokoukal ho do konce tak byla jednoznačně Emrata. A ne pro celkem slušný herecký výkon
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
6
Príbeh o hledání sam seba a o hledání perfektného momentu v životě. Zac trochu ze střednej vyrástol a pridalo mu to na sexepíle ale príbeh se moc nepovedl. Čo sa týká hlavnej hrdinky tak je opravdu velmi krásná a byla úplně přirozená ač robí modelku. Ratjkowski si zaslúží uznanie ale kdo z filmu výčuhuje je Wes Bentley
xverca
205 bodů
5.5
Film plný dobré muziky, ale to je bohužel všechno.
EvieJJ
145 bodů
6.5
Tohle není film pro intelektuály. A upřímně, kterej debil by to po traileru čekal? Pěkný mladý lidi a realita emerického kapitalismu se všemi stinnými stránkami, která však nekončí depresí. Nenadchne, ale neurazí.