Power Rangers: Strážci vesmíru

58%
Power Rangers: Strážci vesmíru

Pět poněkud vzdorných teenagerů se nevysvětlitelnou náhodou či řízením osudu sešlo, aby se z nich stala nová generace v řadách bojovníků známých jako Strážci vesmíru. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Čekal jsem,že film bude pojatý vážnějším stylem,ale tohle bylo místy až příliš. Chyběl mi tam nadhled a trochu té seriálové ztřeštěnosti. Přece jen to byl jeden z důvodu proč jsem kdysi seriál sledoval. Chtěl jsem se bavit a né řešit nějaké pohnuté osudy. Jak už jsem se zmínil filmová verze strážců se prostě bere moc vážně a nepomůže tomu ani občasné odlehčení situace v podobě nějakého neškodného vtípku. Scénář to je jen směs různých klišé a prázdných řečí,které nikam nevedou a vlastně je ani nechcete poslouchat. Akčních scén je pomálu a vlastně nestojí ani za řeč. Jedinou věc,která mi vyvolala úsměv na tváři a trochu té nostalgie v srdci byla scéna kdy strážci nasedli do zordů a vyběhly do boje a taky ta narážka na Transformers potěší. Finále filmu jen podtrhlo kvalitu tohoto podprůměrného snímku. Bylo příliš dětinské a naivní. Tak jak tak je to stále někde nad 50% ale to nic nemění na tom,že film mohl nastartovat slušnou sérii. S takovou jí tvůrci stihli pohřbít dřív než začala.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Člověk, který jde na Strážce vesmíru, chce málokdy vidět mělké dvouhodinové drama o dysfunkčních teenagerech, které se hodně nepřesvědčivě pokouší začlenit fantasmagorický materiál, který nikdy nikdo nebral vážně až doposud. Ukázka nevyváženosti, nekoncepčnosti a šedivé nudy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Až moc to přípomíná nedávný reboot Fantastické čtyřky..Hlavně teda tím, jak se to snaží být zábavné i temné zároveň a moc se nedaří ani jedno. Přitom ten teen úvod byl dost fain, tyhle pasáže jdou Israelitovi na jedničku (Project Almanac).


Dodatečné informace

Původní název:
Power Rangers (více)
  • USA Power Rangers: Strážci vesmíru
  • USA Power Rangers
Premiéra v ČR:
6. 4. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
105 mil. USD
Tržby:
142,34 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch