Ruku na to

53%
Ruku na to

Bill Murray se snaží být hudebním manažerem, ale příliš se mu to nedaří. Jednoho svého klienta vezme na tour po Afghánistánu, ale nakonec se ocitne sám a bez peněz. Náhodou potká mladou dívku s úžasným hlasem, ze které se rozhodně udělat slavnou zpěvačku...




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ještě v první půlce to pořád nevypadalo tak zle, Murray se snažil hláškovat (v rámci scénáře), Kate se zase pochlubila svou sexy postavičkou, ale v té druhé se děj stal fakt nezajímavým. Btw. Willis si to tu na ploše 5 minut odehraje s jediným znuděným výrazem. Přesně takový jsem ale já měl i po skončení filmu.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7
Film, který vůbec není o nějakém zpívání nebo soutěži. Je to o Afgánistánu. A Bill Murray je v tomto případě velmi schizofrenní postava. Z jedné strany to byl nejspíš on, kdo může za vznik i překvapivé obsazení filmu, ze strany druhé je to také on, kdo je v něm nejhorší postavou. Každopádně je vždy dobré nahlédnout do kultury, která je nám tak vzdálená. Zvlášť v dnešní době plné středovýchodního nepochopení. A já říkám, že když už se lidé, kteří po desítky let žijí v téhle šílené poušti pod střídající se palbou různých světových mocností, zvednou a opustí svoje domovy, mají k tomu jistě větší důvod než nějakou ekonomickou kolonizaci Evropy. To je celé.

Dodatečné informace

Původní název:
Rock the Kasbah (více)
  • USA Ruku na to
  • USA Rock the Kasbah
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
3,02 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ruku na to je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch