WolfCop

52%
WolfCop

Lou je zástupca šerifa so záľubou v alkohole, ktorý svojho šéfa nemá veľmi v láske. Keď mu ten jedného dňa prikáže, aby počas noci preskúmal, kto sa potuluje v lese neďaleko mestečka, najradšej by tento príkaz ignoroval. Nakoniec sa však rozhodne nadriadeného poslúchnuť, čo sa ukáže ako chyba, pretože v lese padne do zajatia okultnej skupiny, ktorá ho po diabolskom obrade zmení na vlkolaka. Spočiatku si Lou z tejto noci veľa nepamätá, akurát sa v jeho okolí nachádza viac srsti, než by si to želal. Rozhodne sa tak mierne upraviť svoje služobné vozidlo a prijme prezývku „Vlkocajt". Až neskôr však vysvitne, čo okultisti jeho premenou skutočne zamýšľali...




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Já prostě tyhle béčkové(no až céčkové) filmy prostě miluju. Nemusím od nich očekávat nic světoborného a navíc se vždy v rámci možností pobavím,protože tvůrci si v nápadech meze nekladou. To platí i pro tento snímek kde hlavní hrdina - vlkodlak(zástupce šerifa) začne řešit zločin. Prostě šílenost,která mne ve výsledku trošku zklamala. Bylo to bláznivý a přitažený za vlasy,ale stále jsem se nemohl zbavit dojmu,že se z toho dalo vytěžit přeci jen víc.
lamps
lamps
15 156 bodů
3.5
Nápad vhodný do raných osmdesátých let, ale vzhledem ke Grindhouse trendu posledních dvou dekád vlastně akceptovatelný i pro ty ambicióznější béčkové vody. Zpracování a příběh ale dost tragické - občas se objeví slušně sestříhané scény, maska i gore ujdou a je tu pár hodně dobrých nápadů (transformace mužského přirození na vlkodlačí je dost vtipná, sex s krásnou červenou karkulkou jakbysmet), ale nadějný koncept je zabitý nesmyslnou pointou a finále už je pouze nuda a šeď. Alespoň Sarah Lind aspiruje na nejvíce sexy barmanku filmové historie (i když to s ní bylo trochu jinak).

Dodatečné informace

Původní název:
WolfCop (více)
  • Kanada WolfCop
  • Kanada Lobocop
  • Kanada Волк-полицейский
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
0,76 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce WolfCop