Válka skladů Texas

49%
Válka skladů Texas
Válka skladů Texas
V každém samostatném díle Války skladů Texas míří naši hrdinové do skladů a s obavami sledují, co je čeká za zavřenými dveřmi. Majitel zařízení odstraní zámek na nepoužívaném skladu a poprvé jej otevře, aby kupci mohli na krátký okamžik jen ve světle baterky nahlédnout dovnitř. Tenhle krátký okamžik je jedinou příležitostí, kdy mohou zvážit, zda je sklad plný smetí nebo pokladů. Když kupci přemýšlejí, jestli sklad stojí za to, je to vždycky dramatické... jak vysoko jsou ochotni zajít? Jeden z nejúspěšnějších dražitelů v zemi - a také nejzuřivější - celou akci pohání. A spolu s ostatními postavami pravidelných kupců vytváří výsledek, který je škoda propásnout. (History Channel)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Miluju tyhle války skladu,ale pravdou je,že Texas stojí docela za prd. Ta skupinka lidí,kteří jezdí na dražby je opravdu k pohledání. Tolik nesympatických ksichtů jsem na jednom místě dlouho neviděl. Jediné pozitivum na tomto pořadu tedy je samotný nápad. To objevování ztracených pokladů a následné ocenění mě hrozně baví. To podobné platí i pro Války skladů Kanada.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Je to zábavné, někdy napínavé a na druhou stranu mi to občas připadá, že jsou tam některé "poklady" nastrčené. Po shlédnutí několika epizod se celá reality show začíná stávat nudnou a nepřináší nic nového, ale tak to bývá. Kvalita jednotlivých odnoží je závislá samozřejmě na aktérech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Občas nějaký ten vtípek a špičkování.

Dodatečné informace

Původní název:
Storage Wars: Texas (více)
  • USA Válka skladů Texas
  • USA Storage Wars: Texas
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění