Co děláme v temnotách

77%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Neskutečná nuda. Věřím,že spousta z nás děla v temnotách mnohem zábavnější věci než právě toto trio upírů. Vůbec nechápu zdejší hodnocení. Film mi připadl jako strašná sračka při které mě chytal epileptický záchvat. Na to,že se jednalo o komedií jsem žádný vtip nezaznamenal,kromě zdejšího hodnocení,to mi přišlo vtipné až až.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Hodně svérázný film. Prvních dvacet minut jsem byl nadšený, film pojatý jako dokument o nezvyklé partě upírů, dostatek humorných situací a hlášek, jenž pak dojede dech a druhá polovina filmu spíše tápe a nic moc se neděje. Dojem zachránil povedený konec spojený s návštěvou vlkodlaků a přeměně dávné lásky jednoho z upírů, jíž je v tu dobu před 90 let na upírku. Hláška lidé se diví věkovému rozdílu .. ale víc neprozradím, ať si každý udělá názor sám. Za mě rozporuplné. Skvělá i hluchá místa.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Sympatická blbost, kterou bych asi vydržel sledovat jako krátký sitcom. Vlastně mě mrzí, že se s těmi postavami už nesetkám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Poloamatérská fan blbinka. Zkrátit o polovinu a byl by z toho čupr šílený pilot , protože některé scénky jsou dost povedené. Ale jako celek se to až moc rychle vykouří z hlavy.
lamps
lamps
15 156 bodů
8.5
Originalita z toho čpí na míle daleko, postavy jsou nesmírně roztomilé a jejich "generační" konflikty nemají chybu a konečně film funguje i v pozici zprostředkovatele alternativní nadpřirozené reality, neboť zde popisovaný život upírů vyznívá i s ohledem na jejich zvláštní choutky velmi opravdově. Jinak řečeno, bavilo mě sledovat, kterak se upíři snaží řešit všední lidské problémy, a bavilo mě to ještě o to více, že byly použity tak vtipné dialogy a že si i tři sta let staré postavy přivlastnili veskrze pokrokové názory a nazývaly své expřítelkyně "Monstrum" :)) Svěží pozdrav z Nového Zélandu, který rád opakovaně opětuji.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
8.5
To bylo zlaťučké,... já vím, divné*
slord
slord
3 832 bodů
8
Nahliadnutie do života všedných upírov. Waititi a jeho humor mi tu veľmi sadol a smiech sa ma držal celý čas. Je však škoda, že stopáž nebola dlhšia, pretože v spoločnosti týchto troch krvilačných sympaťákov by som zostal oveľa dlhšie. 8/10
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Tak tohle byla pecka! Ne moc známý film velmi mile překvapil. Asi první konfrontace s novozélandským filmem, když nepočítám Pána Prstenu, zanechala jen pozitivní pocity. Tolika vtipnými pasážemi by chtěl oplývat každý komediální film. Myslím, že spojením problematiky upírů a všech monster typu zombies nebo vlkodlaků do komedie většinou dopadne dobře. Tady to dopadlo dokonce na výbornou. Velmi zajímavé bylo pojetí filmu jako dokument, to přineslo další humorné prvky. Takovýhle humor zbožňuji, tento film ještě několikrát v budoucnu pustím, protože dokáže zaručeně pobavit. A o tom to je.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Pořádné osvěžení od veškeré pubertální konkurence. Parodování samotného žánru od základů se stylem dokumentu řeší ty základní každodenní upírské problémy, které nejsou vůbec snadné! Povedená sestava herců si své role přímo užívá a jakákoliv vzájemná interakce skvěle baví. Díky tomu lze nad výslednou nekonzistentností přimhouřit oko.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7
Tato krvavá komedie je jak pro koho. Uznávám, že není moc na úrovni, ale něco tak originálního jsem snad ještě neviděla. Forma reality show věrohodně dokumentuje život tří upírů, tím taky občas upadá pozornost diváka, naštěstí snímek trvá jen hodinu a půl.