Co děláme v temnotách

77%
Co děláme v temnotách
Spolubydlící Viago, Deacon a Vladislav jsou tři spolubydlící, pro které je život poněkud problematický – kromě běžných konfliktů vyplývajících ze společného soužití musí řešit i svůj šatník, nájem, rozpis domácích prací a fakt, že jsou nesmrtelnými upíry, kteří se potřebují živit lidskou krví a dostat se večer do nočního klubu.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Neskutečná nuda. Věřím,že spousta z nás děla v temnotách mnohem zábavnější věci než právě toto trio upírů. Vůbec nechápu zdejší hodnocení. Film mi připadl jako strašná sračka při které mě chytal epileptický záchvat. Na to,že se jednalo o komedií jsem žádný vtip nezaznamenal,kromě zdejšího hodnocení,to mi přišlo vtipné až až.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Hodně svérázný film. Prvních dvacet minut jsem byl nadšený, film pojatý jako dokument o nezvyklé partě upírů, dostatek humorných situací a hlášek, jenž pak dojede dech a druhá polovina filmu spíše tápe a nic moc se neděje. Dojem zachránil povedený konec spojený s návštěvou vlkodlaků a přeměně dávné lásky jednoho z upírů, jíž je v tu dobu před 90 let na upírku. Hláška lidé se diví věkovému rozdílu .. ale víc neprozradím, ať si každý udělá názor sám. Za mě rozporuplné. Skvělá i hluchá místa.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Sympatická blbost, kterou bych asi vydržel sledovat jako krátký sitcom. Vlastně mě mrzí, že se s těmi postavami už nesetkám.

Dodatečné informace

Původní název:
What We Do in the Shadows (více)
  • Nový Zéland Co děláme v temnotách
  • Nový Zéland What We Do in the Shadows
Země původu:
Nový Zéland
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné