American Ultra

57%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ta zápletka vypadala fakt zajímavě. Huličský Bourne, říkal jsem si. Jenže humor moc nefunguje a ta akce je i právě díky ne moc přesvědčivému Eisenbergovi dost bídná.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Akční scénky stojí za to. Tempo je takové vláčné tak jako chování přitroublého Mikea. Něco ve filmu chybí co by ho rozproudilo.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
Víte co se stane s akční komedií, když se snaží být vážná...stane se z toho sračka, předvídatelná a hloupá sračka.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Celkem stylová záležitost s cool scénami, ale ten Eisenberg je hroznej, nevěřil jsem mu ani hovno a ty vlasy ty vole, nee.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Kdo by čekal že tahle dvojka může vykouzlit docela na pohodku střeštěnou komedii. Dva zhulenci co se hledali až se našli. Jakože prostě je to v pohodě. co víc říct. není to nic extra, ale nemůžu řict že je to naprostá blbost.
kubas369
4 086 bodů
2
Bohužel další naprosto zbytečný snímek, který měl solidní potenciál.
Mirdas
Mirdas
1 947 bodů
10
Vtipné,zábavné a akční,bavil jsem se
nunupajik
nunupajik
378 bodů
Ústřední dvojka mi přišla už na začátku dost nesympatická a do konce se to ještě zhoršilo. Přiznám se, že chvílemi jsem měl docela problém rozlišit je o sebe. Těžko říct, jestli to bylo těmi jejich stále stejně křivými obličeji nebo mastnýma vlasama. Ostatní postavy můj dojem také nevylepšily. Dva neschopní agenti a parta špičkově vycvičených ultradrsňáků (nějak tak se v tom filmu opravdu jmenovali), kteří ani pohromadě nic kloudného nezvládnou. Ačkoli má být hlavní postava zhulenou verzí Jasona Bournea, k Bournovi má celý film zhruba stejně daleko jako ke komedii. Hodně daleko. Na druhou stranu teď aspoň chápu, proč na některých projekcích rozdávali tvůrci marihuanu.