Narcos

93%
Narcos
Akční drama od Netflixu Narcos přináší nový pohled na veleúspěšnou překupnickou organizaci známou pod označením Medelínský kartel. Dozvíme se, co všechno stálo na pozadí kokainové renesance v USA a Evropě. Sledujte vzestup a pád vládce drogového impéria Pabla Escobara.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
10
Už když jsem prvně dočetl o Narcos,tak jsem věděl,že to bude pecka. Obsazení bylo skvělý a navíc mám do detailu nastudovaný život Pabla Emilia Escobara Gaviriu,takže jsem moc dobře věděl do čeho jdu. Na druhou stranu to bylo vlastně i to z čeho jsem měl obavy,protože jsem se bál zpackaného závěru,který by si taková osobnost jako je Pablo nezasloužil. Díky bohu obě dvě série byly na vrcholné úrovní a já tvůrcům děkuji za skvělé zpracování života jednoho z největších Narcobossu všech dob.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Seriálová pecka letošního roku. Narcos je výživná lekce jihoamerického dějepisu v parádním balení, která možná není úplně dokonalá, ale je návyková jako prase. Padilha se po slabém Robocopovi vrací v plné síle. s01 5/5_Druhá série možná trochu slabší, ikdyž se silným finále a otevřenými vrátky pro pokračování. Otázkou je, jak moc bude chybět Wagner Moura. s02 4/5, s03 5/5
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Svižné, pochmurné, hbité a nabité.

Dodatečné informace

Původní název:
Narcos (více)
  • USA Narcos
Premiéra v ČR:
28. 8. 2015
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch