Dokonalý šéf

67%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Jak vidno pro Bradleyho Coopera není žádná role problém. Jeho výkon byl sebejistý a věrohodný. Záda mu navíc kryje plejáda známých tváři od Vikander po Thurman. Jelikož jsem i vášnivý kuchař,tak mne prostředí gastronomie nadchlo. Zkrátka jsem se dobře bavil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nesedlo mi to, a to mám filmy o jídle rád skoro stejně jako jídlo samotné. Ale tohle na mě bylo až moc snobské. Žádná pohodovka jako Favreaův Chef nebo Láska na kari to prostě není.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Dokonalý šéf je zajímavý film z atraktivního prostředí, který netrpí žádnými viditelnými logickými lapsy a je výborně zahraný. Bradley Cooper (Pařba v Bangkoku, Všemocný, Americký sniper, The Words, Za borovicovým hájem) mě ve své roli naprosto přesvědčil a ve výraznějších vedlejších rolích, což se týká postav které hrají Daniel Brühl ( „Good Bye, Lenin„, „Bournovo ultimátum„, „Světová válka Z„), Sienna Miller (Americký sniper) a Omar Sy (Jurský svět, Nedotknutelní, Samba), má velmi zdatné sparringpartnery.
Riverdon
Riverdon
7 385 bodů
3.5
Přehnaně usurpátorské. Zlatý Zdeněk Pohlreich!
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Mám rád jídlo, mám rád vaření... Přidejte k tomu nějaké to lehké drama. Snesitelný příběh a jo, máme tady v pohodě film.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7.5
Filmy z prostředí kuchyně bych sledoval furt. A i když myslim že konec se dal udělat znatelně líp, tak to byl víc než dobrej kousek...
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Nejhorší na příběhu z kuchařského prostředí je, když se vám ani nad jedním prezentovaným pokrmem nesbíhají sliny. Pak už to může zachránit jen silný příběh a skvělé herecké výkony. Bradley Cooper je docela fajn, ale jeho hrdina zas tak moc ne a k tomu je podaný značně povrchně. Ostatní hrdinové zcela zapomenutelní. Výsledkem je něco, co si pustíte, když v telce skončil Zdeněk Pohlreich a vám se ještě nechce spát...
sugi
752 bodů
8
…. komedie to zrovna není … spíš takový pohled do zákulisí kuchyně …
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
7.5
Ke gastronomii mám vskutku daleko a vlastně jsem asi ani pořádně neviděl (kromě výživného, ale více feel good orientovaného Chef) žádný film z toho prostředí. Jenže tak ladně podaný a navíc skvěle obsazený kousek jsem opravdu nečekal a dlouho odkládal. Uvítal bych pouze více mé oblíbené Alicie Wikander, ovšm Bradley Cooper byl naprosto neskutečný ve všech polohách a tu roli šéfkuchaře se vším všudy jsem mu naprosto věřil. A se Siennou Miller mají úplně neskutečnou chemii mezi sebou. Zíral jsem, jaký skvost jsem si málem nechal ujít..
jarousek1981
314 bodů
8
Film je úžasný, dá se u toho vypnout mozek.jeden malá filmů o vaření a získání nejcennější známky.