Jack Reacher: Nevracej se

65%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
První díl byl naprostá pecka a to i přesto,že se Tom Cruise na roli Reacher vůbec nehodil. Nebylo to tím,že by mu role nesedla,ale Reacher má být chasník s obrovskýma svalama a Cruise je takový jaký je. V tomto díle šla kvalita tak dolů,že mu nepomůže ani Cruise. Je to stále akční,ale to je vše.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ne že bych byl vysloveně zklamaný nebo naštvaný, ale od Zwicka jsem přece jen čekal víc. Feeling parádní jedničky je pryč, děj je dost neoriginální (až béčkový) a nehrát v tomhle Cruise, tak si to spletu s nějakou novou Stathamovkou.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Dvojka Jacka Reachera bude určitě dobrá televizní podívaná a jistě bude často rotovat vstříc velkému diváckému zájmu. Uvidíme ale jak si povede v kinech. Jako thriller je to slušný, nikoliv omračující nadprůměr. Pokud máte rádi Cruise určitě přimhouříte obě oči. Pro zbytek obecenstva je to film, který vejde a neuškodí, ale budete si ho pamatovat zítra? Nejsem si úplně jist.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Jack Racher: Nevracej se je již druhý film podle slavného hrdiny Lee Childa. Tento film má ale naproti prvnímu dílu (Poslední výstřel) výrazně jiný styl, výrazně jiný styl vyprávění a nebýt Jacka Reachera nebylo by mezi filmy žádné pojítko. Film celkem dobře utíká a nenudí ani chvilku. Akce je fajn, režie Edwarda Zwicka je jako vždycky dokonalá a celkově je to správný typ filmu který připomíná něco co už 20-30 let nevzniká. Někdy se však postavy začnou chovat tak nelogicky až to bolí (Vím, že sledují tu kradenou kreditku kterou jsem ukradla ale já si stejně tu úklidovou službu objednám). Pořád je to ale fajn film. Otázka je jestli by Jack Reacher ještě dokázal těch pár filmů bavit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Povedenější pokračování bez dlouhých dialogů. Postavy klaďase i záporáka, který byl nekompromisní a bez soucitu, jsou nalinkovány podle učebnicových příkladů. Akce neustálá a zápletka srozumitelná a povedená.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
První Jack Reacher je film, který s akcí pracuje přirozeně a s mírou - tudíž žádný digibordel. Přesto jí je asi tolik, kolik takový film potřebuje. Dvojka však spadá do kategorie těch nejnudnějších a nejzbytečnějších akčňáků. Nebaví vás postavy, příběh nevnímáte, jelikož víte, že za nic nestojí a akce? Samotná akce je tentokrát bez nápadu a jiskry. Ostudné mdlé pokračování, za které by se měli všichni tvůrci stydět. 20%
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Dvouhodinová reklama na běh Toma Cruise, ve které je příliš mnoho postav a málo Jacka Reachera. Jednička měla zmatený styl a podivné záporáky, nechybělo jí ale tempo a několik opravdu dobrých scén a nápadů. Druhý díl skoro nic z toho nemá, místo toho tlačí na melodramatickou strunu (jako by něco takového mělo ve světě Jacka Reachera co dělat) a z Reachera udělal tuctového hrdinu, který si svůj božský status už nezaslouží (paradoxně nejlepší zářez má Cobie Smulders v boji za použití hadice). Cruise má obvykle dobrý čuch na projekty, tady ale minul cíl o několik terčů. Jacku, nevracej se.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Jednička je super, ale tady v podstatě žádná pořádně akce není a dějově jsem se ztratil už při první minutě, o čem to vlastně bylo...........já si z toho filmu vlastně nic nepamatuju.....Cruise, Robin, mladá bloncka a špionáž...hmmmmm 57%
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Jacku už se prosím nevracej. Slabé 3*
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Kéž by to skončilo prvním dílem a stalo by se tak dobře. Nemohu vyloženě napsat, že druhý díl je špatný a porovnat to, páč druhý díl jde úplně jinou cestou než předchozí a skoro nenavazuje. Co se týče ale samotného filmu, čekal jsem víc. Příběh slabý a film mě ničím neokouzlil a ani nenadchl. Takže lehce zapadne a nevynikne. Tomík zahrál jako vždy bravůrně, ale nestačilo to. A Cobie bych úplně nahradil. Ne, protože mi připomínala Robin, ale protože se jí ta role nehodila. Velký krásný průměr.