Underworld: Krvavé války

55%
Underworld: Krvavé války

Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem Krvavé války, sleduje osudy upíří smrtonošky Selene (Kate Beckinsale), která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil. Za pomoci svých jediných spojenců Davida (Theo James) a jeho otce Thomase (Charles Dance) musí zastavit odvěkou válku mezi lykany a upíry i za cenu, že bude nucena za mír položit tu nejvyšší oběť. (Falcon)




Recenze: Underworld: Krvavé války

Kinobox.cz
40%

Jistou záchranu představují akční scény, ale opět platí, že nenabízejí naprosto nic, co bychom neviděli v předchozích dílech Underworldu, a občas jsou vyloženě špatně natočené a sestříhané. Film je sice mládeži nepřístupný, ale není to využito k ničemu víc, než že občas cáká krev, jednou se vyndá páteř a jednou se řekne "fuck".


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Kate se vrátila a v té kůži je opět zatraceně sexy. Škoda,že to moc nepomohlo,protože celý snímek se drží v průměru kam ho dostal přeplácaný scénář,který sepsala snad půlka Hollywoodu. Akce byla ok a i zvolené prostředí potěší oko českého diváka,ale jinak je to celkem průser na kterém má svou vinu i režisérka Anna Foerster.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
5
Dnes se snad dá natočit takovýto film v lepší kvalitě ne?? Příběh stokrát viděný, efekty na dnešní dobu velmi slabé. Atmosféra Hluboké nad Vltavou mi bohužel kazila dojem z filmu ještě víc ( kdo navštívil hlubokou musí to prostě chápat ). Tak nějak nesourodý béčkově vyhlížející film, který měl jistě vyšší ambice. Smutná tečka ( možná prozatímní ? ) za touto jinak dobrou upírskou sérií.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Už ne tak svižné a tempem držící se nohama pevně při zemi. Akce dokonalá, bitva povedená a příběh soudržný s celou serií. Plnohodnotný díl celé série.


Dodatečné informace

Původní název:
Underworld: Blood Wars (více)
  • USA Underworld: Krvavé války
  • USA Underworld: Blood Wars
  • USA Underworld 5
  • USA Underworld: Krvavé vojny
  • USA Underworld: Next Generation
Premiéra v ČR:
8. 12. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
81,09 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Underworld: Krvavé války je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Underworld: Krvavé války


Podobné


Powered byJustWatch