Následníci

67%
Následníci

Ben, hodný dospívající syn krále Adama a královny Belle v současném Auradonu, nabídne druhou šanci potížistickým potomkům Disneyho klasických zloduchů - Cruelly de Vil (Carlos), Zlobě (Mal), Evil Queen (Evvie) a Jafara (Jay).
Disneyho Následníci jsou moderní akční komedií, ve které budou mít diváci možnost poznat potomky Disneyhokultovních postav, zejména zlých padouchů. Všichni padouši byli vyhoštěni na vzdálený Ostrov Ztracených. Dospívající děti Zloby, Zlé královny, Jafaraa Cruellyde Vil mají povoleno chodit v království do školy. Půjdou děti padouchů ve stopách svých zkažených rodičů? (Disney Channel)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Hodné pohádkové postavy žijí klidně v království a zlé postavy za bariérou uvězněné na ostrově. Princ dá šanci navštívit a studovat školu čtyřem potomkům známých pohádkových záporáků. Dospívající dítka dostanou za úkol zmocnit se čarovné hůlky dobré víly a dostat ji na ostrov, aby zlo mohlo být osvobozeno... zní to opravdu skvěle ne?? Jenže.. opět to musím říct .. nejsem cílová skupina. Nebudu se v tom dále pitvat. Vidím uslzené oči zejména mladých teenagerek, které musí film neskutečně bavit a tak jen konstatuji, že přes spoustu pro mě nablblých scén má snímek i svou kvalitu - 55% s jedním okem teenagerky a druhým hodně přimhouřeným.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Pohádka od Disneyho mě velice překvapila. Jen mě nejvíce vadilo jak tam zpívali, bez toho by to bylo určitě mnohem lepší. Příjemné postavy, zejména Dove Cameron, která je celkem sympatická.
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Páni......jsem ráda že tento film natočili vždy mě zajímalo co se dělo po Žili šťasně až do smrti a teď už to vím. Krásný film :-)


Dodatečné informace

Původní název:
Descendants (více)
  • USA Následníci
  • USA Descendants
Země původu:
USA
Čeština:
Následníci je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Následníci


Podobné


Powered byJustWatch