Sicario: Nájemný vrah

77%
Sicario: Nájemný vrah

Idealistickou agentku FBI pověří důstojník elitní vládní operační skupiny, aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila. (Freeman Ent.)




Recenze: Sicario: Nájemný vrah

Kinobox.cz
80%

Všechny technicko / výtvarné aspekty filmu jsou úžasné, hercům není možno nic vytknout (i casting těch nejmenších roliček je bezchybný), všechno super. Tedy, skoro všechno. Je totiž škoda, že si tvůrci trochu více nevyhráli se scénářem.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Po Zmizení je Sicario druhý film,který jsem od Villeneuvea shlédl a opět jsem spokojenej. Čekal jsem trochu něco jiného,ale to vůbec nevadí. Sicario je temný thriller,který tady dlouho nebyl. Hutná atmosféra,která provází celý film a vynikající Brolin s Del Torem dělají z toho filmu jeden z nejlepších filmů tohoto roku. Scéna na dálnici je jedna z nejlepších filmových scén vůbec
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Jedna policistka slečna spravedlivá a Mexický drogový kartel a vše, co je s ním spojeno.. únosy, vraždy, korupce.. a to včetně policejního sboru. Zní to jako klasický krimi thriller, ale v rukou Denise Villeneuve je to paráda. Hutná atmosféra, kterou podkresluje jeho typická hudba, napětí, i parádní akce na konec.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Asi je můj problém, že Villeneuve u mě prostě nikdy nedosáhne nad tři hvězdy. Jeho celková upnutost mi vůbec neimponuje i při rostoucí úrovni provedení každé jedné scény (samozřejmě dost pomáhá Deakinsova výrazná kamera). Celky na mě ale působí vždy strnule, strašně chtěně a vykonstruovaně. Můžu obdivovat jednotlivosti, ale po hodině se nudím. Věřím ale, že s rozumným producentnským dohledem by ten Blade Runner mohl být fakt parádní,


Dodatečné informace

Původní název:
Sicario (více)
  • USA Sicario: Nájemný vrah
  • USA Sicario
Premiéra v ČR:
29. 10. 2015
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
84,87 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sicario: Nájemný vrah je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Sicario: Nájemný vrah


Podobné


Powered byJustWatch