John Wick 2

81%
John Wick 2

V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě. (Freeman Ent.)




Recenze: John Wick 2

Kinobox.cz
83%

Pro koho film je? Na mém promítání byli v kině převážně muži kolem třicítky, nicméně za sebe říkám, že mně osobně připadá tenhle film ideální jako odpočinkový a životní energii obnovující zážitek pro každého, kdo se nebojí pohledu na krev. A nejvíc pro lidi, kterým se líbil Hardcore Henry (2015).


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Tohle pokračování mi přijde ve všech ohledech stejné jako první díl. Jen je to celé více přehnané a hnané do extrému. Více mrtvol,více akce,více všeho. Občas to na mne bylo až moc,ale stále to bylo v hranicích dobrého vkusu. Nad příběh není radno přemýšlet,páč o něj moc ani nejde. Hlavní je se dobře usadit a užívat si tuhle akční podívanou.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
8
John Wick 2 se mi líbil o kouusíček méně, než první díl, ale prakticky je to srovnatelné. Hlavní hrdina typu Arnolda ve filmu Komando, kde ho milión kulek minulo a on trefil jednou ranou dva. John Wick není špatná akční podívaná a otevřený konec dává třetímu dílu docela slibnou zápletku.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
8
Nejnebezpečnější hitman světa je nucen se vrátit do hry. A jako obvykle nezůstane nit suchá. Volné pokračování přináší další slibnou akční jízdu, která svou náturou svádí k myšlence vytvořit další akční filmovou sérii. Jen to musí mít stále dobré nápady. Změť drsné akce a prezentace násilí není vše. Tento druhý snímek funguje úplně stejně, jako předchozí. Ten byl překvapivě nízkorozpočtový, což opět hrdě potvrdilo pravidlo, že i z mála lze udělat hodně. Nyní se rozpočet navýšil na dvojnásobek a jestli je to znát, záleží na dojmu diváků. Co se týče výpravy, efektů, barevnosti a tempa, je na co se dívat. Tmavé pozadí, neonové osvětlení a uměle vytvořené záběry prostě stále fungují. Drsná atmosféra se striktně drží své nátury a vytváří vzrušující akční zábavu bez bázně a hany. Z Johna Wicka se pomalu, ale jistě, stává akční fenomén, který by mohl mít v rámci žánru něco do sebe.


Dodatečné informace

Původní název:
John Wick: Chapter 2 (více)
  • USA John Wick 2
  • USA John Wick: Chapter 2
Premiéra v ČR:
23. 2. 2017
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
171,54 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
John Wick 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce John Wick 2


Podobné


Powered byJustWatch