Vykolejená

54%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Amy je blbá asi tak jako je škaredá. Nechápu jak jí vůbec mohl někdo někam obsadit. Takový člověk nepatří do Tv. Viděl jsem i nějaké Stand Up vystoupení a vůbec nechápu jaký hype se kolem ní vytvořil. Judd Apatow už dávno pro mne není záruka kvality a Vykolejená je toho důkazem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Amy je mladá talentovaná žena, která se s ničím nemazlí, bere vše zkrátka a plně  si užívá života. Jak by se jednoduše česky řeklo: Šijou s ní všichni čerti. Hned na začátku se pro vysvětlení dozvíme původ jejího divokého chování. Jednou ale potká někoho, u koho to zajiskří a začne nad sebou přemýšlet. A teď jde o to, jestli jí vůbec něco napadne. Změní se? Takový jednoduchý příběh o potrhlé ženě, se kterou by snad nikdo nechtěl nic mít. A pokud ano, tak jedině s pevnými nervy. Náznaky romantismu tu sice nějaké jsou, ale jinak se jedná o obyčejnou ženskou divočinu. Amy Schumer je v USA známá především jako Stand Up komička, která využila svůj talent v prezentaci divokého a potrhlého humoru a napsala pro sebe scénář, který filmově zhmotnil Judd Apatow. Za břicho se smíchy sice nikdo popadat nebude, ale několik úsměvných situací tu přeci jenom je. A co si budeme povídat, charakter hlavní hrdinky je bližší hlavně ženám, které s ní mají mnohé společné. Ostatní, některé se držící spíše při zemi, jen pouze řeknou, že je to prachobyčejná coura. Snímek přetéká ženskou energií a bujné fantazie, kterými hýbe dějem a u normálních lidí obrací oči v sloup. Žánrově romantická komedie v poněkud netypickém kabátě, která svým vyzněním může rozdělovat diváckou společnost. Pokud to bylo úmyslem, zdařilo se. Ne každá žena je obyčejná puťka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Vykolejená sice mohla být o nějakou tu desetiminutovku kratší a tím pádem i svižnější. Ale tím u mě výčet záporů končí, protože většinu času je to fakt luxusní zábava.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
V Americe mělo tohle tak masivní mediální kampaň, že snad nikdo ani nečekal, že by to byl průšvih. ostatně Jud Apatow je v US komediálním pojem, ačkoli se přiznám, že pro mě jsou většina jeho filmů celkem těžká nuda. Vykolejená ovšem není ani tak úplně Apatowina jako první velký počin komediantky Amy Schumer, která ten talent prostě má. A možná je to právě Apatow kdo to moh udělat líp, protože humor tam je, herci taky a právě díky režii to docela drhne. Ale upřímně, nedrhne to natolik aby to nezůstalo jako solidní romance, u které se člověk zasměje. Nemusela to být ale jenom limonáda, která vyprchá jak bublinky ve spriteu.
avenis
avenis
8 137 bodů
9
V záplavě komedií na téma láska - sex - život mě tato fakt pobavila (nebýt toho klišovitého konce). Amy Schumer je mým novým objevem. Je jako svěží závan přirozenosti, nenucenosti a vtipné pohotovosti. Především díky ní (a jejímu scénáři) hodnotím tuto komedii hodně vysoko. V neposlední řadě chválím dobrý dabing "neoposlouchaných" hlasů Mileny Vaňkátové a dalších. (24.3.2018)
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
u Apatowových filmů to píšu dost často,nicméně i sem to pasuje...klasická Apatowovina se vším všudy.Hlavně v první půlce jde o velmi dobrou konverzačku,která má spád a je opravdu zábavná...Bohužel jak bývá u Judda zvykem druhá půlka je jakoby z jiného světa.Po té co si Amy uvědomí určitě věci a začně se sbližovat s Aaronem děj najednou hodně zabrzdí a začne to být nuda.Na tom má jasně největší podíl fakt,že Apatow opět přestřelil stopáž a víc jak dvě hodiny jsou na komedii podobného rázu,navíc s poměrně plytkým dějem,opravdu hodně.Zkrácení o dobrou půl hodinku by z Vykolejené mohlo udělat opravdu dobrou komedii...
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
6
Hodnocení u tohohle filmu mě překvapilo i dost mate protože já čekal šíleně špatnou komedii s romantickým žánrem který mě tady lehce překvapil, ale na ČSFD jsou kritici o něco více kritičtější ale já si myslím že se jedná o další 3 hvězdičkový film který neurazí ani nenadchne, hodnotím Postavy 6/10 Příběh 6/10 Romantika 6/10 Komedie 5/10 Drama 5/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐ 6/10
brcolka
brcolka
1 045 bodů
7
Celkem slušný počin. Komedie u které jsem se i zasmál. Hlavní hrdinka trochu oplácaná netradiční kráska s řadou zkušeností z postelí všemožných borečků, potká celkem správňáka a nechtěně se do něj zamiluje. Svěží dialogy a vtipem a nadhledem podané.
tedoun
tedoun
923 bodů
8
každý vtip v tomto filmu funguje velice dobře...nechápu, že se někdo nesměje....no asi rozumět anglický a číst titulky je ten problém
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
6
Ziadna preslazená komedia s tradičnými krasavci a krásotinkami ale pekné a celkom vtipná komedia s velmi netradičnými herci. Bavila som sa a zírala jak táto trochu oplácaná děva kope do zadku jedného za druhým