Poutník – nejlepší příběh Paula Coelha

58%
Poutník – nejlepší příběh Paula Coelha
Paulo Coelho je jedním z nejznámějších a nejprodávanějších spisovatelů všech dob. Prodalo se přes 165 milionů výtisků jeho knih. Coelhovy romány byly přeloženy do 80 jazyků a publikovány ve více než 150 zemích. Ale jeho mládí nebylo tak přímočaré a snadné jako souhrn jeho spisovatelských úspěchů. Coelhova mladická bilance by zněla: pokus o sebevraždu, tři pobyty v ústavu pro duševně choré a tvrdé střety ve všech představitelných konfliktech. Rebelské mládí prožil v Brazílii v 60. a 70. letech, tedy v prostoru a čase stojícím mezi dobrem a zlem. Nepochopený kluk a rebelující mladík se změnil v muže, který jde za svým snem: stát se slavným a uznávaným spisovatelem. Film Poutník – nejlepší příběh Paula Coelha vypráví o úžasné životní pouti Paula Coelha, na jejímž konci se stal vypravěčem příběhů, které fascinují miliony čtenářů. (CinemArt)



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Hezky nasnímaný příběh člověka bez specifikovaných vlastností, jehož knížky se začaly později hodně prodávat, nebo to aspoň říká text na konci. Takže je asi zajímavý? Nevím.
radkav
143 bodů
4
Na tento film jsem se velmi těšila, ale odcházela jsem víceméně s rozpaky. Neumím říci přesně proč, ale zkrátka mi ten film nějak neseděl, nezaujal a neoslovil. Film se pokouší nastínit život Paula Coelha od dětství až po jeho dospělost, je zde souběžně několik dějových linií, které jsou občas nepřehledné. Celému filmu chybí určitá dramatičnost, zápletka, rozuzlení, zamyšlení, prostě cokoliv.

Dodatečné informace

Původní název:
Não Pare na Pista: A Melhor História de Paulo Coelho (více)
  • Poutník – nejlepší příběh Paula Coelha
  • Španělsko Não Pare na Pista: A Melhor História de Paulo Coelho
  • Španělsko Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha
Premiéra v ČR:
18. 6. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Španělsko, Brazílie
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch