Divoká dvojka

53%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Sledovat tuhle nesourodou ženskou dvojici pro mne tedy nebyl žádný med. Problém mám hlavně se Sofii Vergara jejíchž afektované přehrávání snesu maximálně tak v Takové moderní rodince. Zde jsem prostě to její věčné křičení a máchaní rukama jen těžko snášel. Vlastně to bylo celé takové uječené a po většinu času i nudné a hloupé. Co naplat,že ve filmu hraje skvěla Witherspoon,když je scénář jen kus škváru splácaného na sílu dohromady.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Během filmu jsem se sice nenudil, ale většina 'humorných' situací mi přišla taková hodně vychtěná. Takže jako komedie to fakt moc nefunguje.
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Reese Witherspoon schytala dost nesnesitelnou postavu, ale přesto zůstává roztomilou a sympatickou dívčinou, a Sofia Vergara, to je zkrátka nádherný kus ženské, kterou by chtěl mít každý chlap denně na očích, a její role "na vysokých podpatcích a s úschovnou ve výstřihu" ji byla napsána přesně na tělo. Nicméně, jakkoli se na obě krásně kouká, příběh vyznívá spíše jako nezávazné blbnutí dvou ukřičených kamarádek, které chtěly pod taktovkou třetí ženy přispět do tentokráte odlehčených vod filmového feminismu a připomenout, že i absurdní ženské týmovky mají v akčních komediích své dny. Nic proti, ale opravdu to nebyla legrace ani v takové míře, aby se dalo mluvit o fajnové oddechovce, natož pak o zábavné sexy oddechovce.... U filmů s podobnou tématikou si vždycky raději vyberu chlapský Půlnoční běh, krásné holky hold nejsou všechno...
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Tak tohle bylo překvapivě docela dobrý. Je to tak na 60 procent, ale 20 procent musím přidat za Sofíu. Ta teda byla fakt perfektní. Její hlášky na Reese Witherspoonovou byly boží. Vůbec tyhle dvě byly doopravdy super. Reese je dobrá herečka a Sofía to zase dohání zjevem. Je to dobrej odpočinkovej film.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Scenáristicky nepříliš dobře podchycená (respektive dostatečně komediálně nepropracovaná) esence osmdesátek, ale s vážně skvělým castingem a hodně dobrým režijním uchopením. Být to o třídu lépe napsané a s nápaditějším finále, byla by to bomba. Takhle jen fajn žánrovka s několika výraznějšími momenty (scéna s jelenem je vážně skvělá) a dobrým tempem.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Sice nic nového, ale funguje to. Lehce nadprůměrná akční komedie jak má být, člověk se i občas trošku zasměje. Holky hláškujou slušně, hlavně Sofia. 62%
avenis
avenis
8 145 bodů
6
Pat a Patachon v sukních docela fungují. Humor založený na fyziognomických i mentálních protikladech, okořeněný odlišnými kulturami je sice prvoplánový, ale docela milý. Odhaduju, že spousta dalšího humoru se ztrácí v překladu, ale díky za dabing, protože ta slovní kadence by se v titulcích asi nedala stíhat.
Film vhodný prostému pobavení, ale asi není třeba vidět víckrát.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"Slíbila vám za to něco? Protože to vám taky klidně můžu slíbit. Jsem ženská... Jsem ženská, co hledá akci. Nějakou sexuální akci. Chci dávat a přijímat sex. Každýmu tam, vyš*kám mozek z hlavy přátelé. A budu dělat sprosté věci... Třeba podrtit vejce, budu honit piráta na veřejnosti..." Skvělá scéna, ta mne totálně rozsekala! Reese Witherspoon jako policejní trdlo a ostrá kráska Sofía Vergara. "Po tý písničce mě pojmenovali." - "Jmenuješ blbá písnička?" Nicméně těch vtipných momentů, tam zase tolik není. Místy to působí trapně a scénář je jedno velké klišé za druhým včetně celé hlavní zápletky. - 40%.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6
Komedie nevyniká ničím, ale i přesto jsem se místy dobře bavil. Určitě Ríska měla lepší role a povedenější výkony.