Policie Modrava

52%
Policie Modrava
Hlavní hrdinkou seriálu TV Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Jana je vtipná, inteligentní a má veselou optimistickou povahu se smyslem pro humor. Tak se snaží řešit i jednotlivé kriminální případy, které se odehrávají v jejím regionu. V každé epizodě řeší Jana nový kriminální případ, na jejichž pozadí prožívá i soukromé vztahy. Děj doplňují svérázné a někdy i humorné figurky horských obyvatel. Mísí se v něm napětí a tajemství s lidskými osudy a to vše v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava. (TV Nova)




Pete69
Pete69
29 372 bodů
4.5
Spíše průměrná kriminálka natočená v hezké přírodě.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
7.5
Tady není žádný komentář? Já myslela, že si nějaký přečtu! :-) No, nemám nějak extra v oblibě kriminální seriály. Ale tenhle mi připadá mimořádný. Možná je to tím, že jsem si zamilovala Šumavu a té šumavské přírody je zde opravdu hodně. Nebo že se mi tak zalíbilo, jak Jana Boušková, kterou jsem nikdy dříve nijak nemusela, věrohodně ztvárnila pošťačku Válkovou. Na tu se vždycky těším! Všechna čest! Přečetla jsem si jinde recenzi, že Policie Modrava se dá úspěšně označit za kriminální Doktory z Počátků. Ale tak to přece ne! To ROZHODNĚ ne! Nesouhlasím! Zato některé seriály, které jdou na veřejnoprávní televizi, jsou skutečně tak slabé a nudné, že se na to vážně dívat nedá! Tak asi tak!
stantheman
stantheman
2 399 bodů
4
nevybočuje slabému průměru české seriálové produkce , ničím nevyniká až na krásné záběry ze ŠDumavy , což je příliš slabá náplast u krimi seriálu..

Dodatečné informace

Původní název:
Policie Modrava (více)
  • Česká republika Policie Modrava
Premiéra v ČR:
8. 3. 2015
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika

Podobné