Labyrint: Zkoušky ohněm

68%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
První Labyrint měl šťávu a slušný scénář, bylo to něco nového.. Toto už je vykrádání Hunger Games jako vyšité. Scénář okoukaný, první třetina filmu vyloženě nudná, poté se kvalita trošku zlepšila, když se film dostal do fáze v postapokalyptickém světě. Konec opět spíše bída.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Opravdu extrémně stupidní děj založený na směšných náhodách a redardovanosti všech postav, modelové v depresi z přerušení vztahu, co existuje tři dny, nepochopil jsem pořád ještě, proč byli minule v tom labyrintu... navíc tak strašně nudné, že jsem to chtěl vyřešit na Mirku a prostě odejít... Holt další typická blbost pro třináctiletý holky. Zlatý Hunger Games. 1 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Příběh mi začíná dávat smysl, děj díky parádní akci plyne kupředu raketovou rychlostí a až na ten závěr fakt spokojenost. Momentálně asi top série z těch všech teen postapo adaptací.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Podstatně zajímavější než jednička a o chlup slabší, než trojka, přesto je tento díl rozhodně zajímavým a slušně drží pohromadě. Labyrint je v podstatě velmi příjemným překvapením, protože od této série nikdo příliš neočekával a nakonec se z ní stal po právu solidní hit.
sabule
14 227 bodů
7
Není to špatné,ale jednička mi přišla zajímavější
bayern
13 716 bodů
6
Mám ráda knižní předlohu a film mi přišel celkem povedený
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Lepší pokračování, které hezky navodilo na předchozí díl a je mnohem lepší. Apokaliptické prostředí mi sedělo a zombíci byli ač moc uměle vytvoření, ale za to mi ve filmu seděli. Dokonce i trocha té atmosféry se povedlo.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Pre mňa najslabší článok série ,herci samozrejme hrajú stále dobre ,no odpojenie od predlohy už samo o sebe neveští nič dobrého. No stále to má grády. Jumpscary na každom rohu. Skvelá výprava dejom. Svižné tempo. Zombíci zaujímaví. Vedľajše postavy újdu....ale niektoré sú fakt strašné. Väčšnu deja sa tu (ako hovorí názov) bude bežať. A prečo? Pretože dvojka je zväčša Zombie film! Ja osobne som si predstavoval dvojku o niečo lepšiu ,ale urazení nebudete ajkeď je dej úplne iný ako ten knižný. Obyčajných divákov a zombie fandov zaujme ,náročných divákov moc nie. 3,6* - Not great ,not terrible.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Těžko hodnotit, na jednu stranu lepší na druhou stranu horší jako jednička. Zdevastované město a jiné efekty jsou parádní, ale jinak jsem občas usínal. A ničím mě to extra neobohatilo. Možná jako celek až ukončej sérii, tak to za 4 bude. 63%
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Pokračování mojí top série. Pro někoho možná překvapení ale co už, první díl položil spoustu otázek a nula odpovědí.. V tomto díle nám ještě pár otázek přidají, ale ani tady se moc odpovědí nedočkáme, spíše jen náznaky. Oproti prvnímu dílu kde jsme byli zavření v labyrintu, zde se podíváme do ''celého'' svět. Přidali nám pár nových sympatických postav. Snaží se nás stále držet v napětí a konec? vypadá to na happy end, jenže i to je omyl a díky výbornému konci fanoušci série jen nedočkavě čekají na poslední díl.