Labyrint: Zkoušky ohněm

67%
Labyrint: Zkoušky ohněm

Když Thomas a jeho kamarádi dokázali uniknout z vražedného labyrintu, doufali, že se dokážou vrátit ke svým starým životům. Nemohli se ale splést víc. Místo svobody je čekal pouhý postup do druhé fáze zkoušky připravené organizací Z.L.S.N. Pro Thomase a ostatní přeživší Placery z labyrintu tak běhání zdaleka nekončí. Jejich další útěk je zavede na Spáleniště, nejvíce sežehnutou část planety, krajinu plnou nepředstavitelných překážek. Sluneční erupce sežehly Zemi na popel a proměnily ji v pustinu. Světové vlády se zhroutily – a s nimi i řád a právo. Rozpadajícími se troskami měst teď bloudí takzvaní „raplové“, lidé pokrytí hnisajícími ranami, které nakažlivý virus dohnal za hranu příčetnosti. Jejich jediným cílem je najít cokoliv živého, aby se nasytili. Thomas a jeho přátelé musí rychle najít bezpečné útočiště a organizace Z.L.S.N. se stará o hlavně to, aby jim šance na přežití nastavila v jejich neprospěch. Placeři se ale dokáží spojit s bojovníky odporu, zasáhnout vrchní velení Z.L.S.N. a odhalit tak další šokující plány, které si pro ně společnost přichystala. Thomase čeká tvrdá zkouška ohněm. Skutečně se někde uvnitř v jeho hlavě skrývá tajemství, které je zachrání? Režisér Wes Ball, který stojí za filmovým úspěchem této ságy, natáčení druhého dílu komentuje: „Příběh pokračuje: Placeři jsou venku z labyrintu, ale stále jsou jen ztracenou skupinkou jednotlivců. To je skvělý koncept, který můžeme rozehrát.“ Ve filmu se opět setkáte se známými herci z prvního dílu, mezi nimiž nechybí Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster. Řady jejich protivníků doplní Aidan Gillen, kterého znáte jako Malíčka ze seriálu Hra o trůny. (Cinemart)




Recenze: Labyrint: Zkoušky ohněm

Kinobox.cz
40%

Sociální interakce mezi postavami je ještě okleštěnější než v jedničce. Na druhou stranu je dvojka o trošku zajímavější, protože se děj každých 20 minut přesouvá do zcela jiného prostředí, což trochu pomáhá zahánět nudu. Ale ve výsledku pořád žádná sláva...


Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
První Labyrint měl šťávu a slušný scénář, bylo to něco nového.. Toto už je vykrádání Hunger Games jako vyšité. Scénář okoukaný, první třetina filmu vyloženě nudná, poté se kvalita trošku zlepšila, když se film dostal do fáze v postapokalyptickém světě. Konec opět spíše bída.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Opravdu extrémně stupidní děj založený na směšných náhodách a redardovanosti všech postav, modelové v depresi z přerušení vztahu, co existuje tři dny, nepochopil jsem pořád ještě, proč byli minule v tom labyrintu... navíc tak strašně nudné, že jsem to chtěl vyřešit na Mirku a prostě odejít... Holt další typická blbost pro třináctiletý holky. Zlatý Hunger Games. 1 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Příběh mi začíná dávat smysl, děj díky parádní akci plyne kupředu raketovou rychlostí a až na ten závěr fakt spokojenost. Momentálně asi top série z těch všech teen postapo adaptací.


Dodatečné informace

Původní název:
Maze Runner: The Scorch Trials (více)
  • USA Labyrint: Zkoušky ohněm
  • USA Maze Runner: The Scorch Trials
  • USA Labyrint: Zhorenisko
Premiéra v ČR:
17. 9. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
61 mil. USD
Tržby:
312,3 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Labyrint: Zkoušky ohněm je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Labyrint: Zkoušky ohněm


Podobné


Powered byJustWatch