Ladíme 2

66%
Ladíme 2

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil.  Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. Pokračování rozezpívané komedie Ladíme 2 začíná ve velmi pikantní okamžik. Protože vždycky může být ještě hůř, začne neformální šéfka skupiny Becka (Anna Kendrick) pošilhávat po seriózní kariéře hudební producentky, s níž tohle „holčičí zpívání“ nejde úplně sloučit. Rozkládající se kapelu navíc vyloučí z poctivě vybojované účasti ve finále prestižního šampionátu, kde je nahradí namachrovaní Němci, jejichž těleso se jmenuje Das Sound Machine. Jenže ve chvíli, kdy by si na další existenci Barden Bellas nikdo nevsadil ani cent, postaví zpěvačky všechny předpoklady na hlavu, když začnou do roztrhání těl a hlasivek makat na tom, aby si splnily náhradní cíl – účast na mistrovství světa ve zpívání a capella, které se koná v dánské Kodani. Předtím si však budou muset trochu zamést před vlastním prahem (především kariéristka Becka) a začít zase táhnout za jednu notovou osnovu. Herečka Elizabeth Banks, která se u Ladíme 2 ujala produkce i režie, shromáždila kompletní obsazení prvního dílu, včetně hvězdné Anny Kendrick (nominace na Oscara za Lítám v tom) a čím dál populárnější australské komičky Rebel Wilson (Noc v muzeu 3). V roli čerstvé krve souboru k nim přibyla nesmírně talentovaná Hailee Steinfeld (nominace na Oscara za film Opravdová kuráž). (Cinemart)




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jednička Ladíme byl příjemný komediální hit, který si na nic nehrál a byl zábavný. Dvojka je v podstatě přes kopírák jednička až na to, že se tam hodně popouští uzdu vulgaritám a robustní Rebel Wilson, která sice pobaví, ale až taková pecka to taky není. No, drhne to víc, než u hladší jedničky, ale jsou tam i dobrý vtipy. Tak lepší průměr.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Houpačka jak vyšitá. Cestou nahoru se člověk upřímně zasměje, ale cestou dolu přijde se štěstím jen nuda. Oproti jedničce se nezkouší vlastně nic nového, jen přibude nějaká nová postava a jede se úplně stejně. Což vůbec nevadí, holky jsou poměrně sympatické, takže už jenom z principu se jim snadno fandí, ale bohužel zhruba polovina jejich hlášek, či vtipů stojí dost za hovno a to nejvíce ubírá feel good atmosféru. I tak se vlastně rád podívám na trojku, která určitě přijde.
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
4.5
Do kina jsem na to nakonec nevyrazila a sem za to ráda. Film to není špatný, ale abych za něj v přepočtu vyhodila něco kolem čtyř set, to fakt né. První díl mě opravdu bavil a mám jej stále ráda, když opomenu blicí scény. Tady krom úvodní "kalhoty rvoucí" scény nic moc speciálního nebylo.


Dodatečné informace

Původní název:
Pitch Perfect 2 (více)
  • USA Ladíme 2
  • USA Pitch Perfect 2
Premiéra v ČR:
14. 5. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
29 mil. USD
Tržby:
287,51 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ladíme 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ladíme 2


Powered byJustWatch